1 maart. Het meteorologische begin van de lente! Ja we hebben de wintermaanden weer overleefd en kunnen langzaam ons leven weer wat meer naar buiten te verplaatsen. Waar verheug jij je op? Zwemmen in de vaart? Wandelen in een groen bos? Of simpelweg fietsen over een droge puinweg?

Ik ben vooral blij met de langere dagen en hoop dat we snel wat meer zon te zien krijgen!

Marjolein van Yoga Oosterwold helpt je vanavond bij het opladen voor de lente met Restorative Yoga. Morgen kun je bij DemoParkNL niet alleen de huizen bekijken maar ook gratis de lezing Samen naar een natuurinclusieve samenleving bijwonen. Maandag is er weer een informatiemoment van basisschool De Pauw en woensdag begint Luna haar cursus Stembevrijding. Donderdag kun je naar een stilteavond en vrijdag is er een Selfdefence workshop voor vrouwen bij Live-to-Be.

Lees hieronder nog even verder over Live-to-Be want deze bijzondere plek zoekt een nieuwe bestemming!

Live-to-Be zoekt nieuwe bestemming

Live-to-Be zoekt een nieuwe bestemming voor haar locatie. Bij voorkeur een initiatiefnemer / onderneming met een sociale missie in lijn met de mogelijkheden en energie van het Lichtschip en het terrein en met de oorspronkelijke doel (voor de nieuwe generatie, een plek voor leren / ontwikkelen en bijdragen aan de nieuwe aarde). De kavel is geschikt voor maatschappelijke of culturele …

Meer lezen
Live-to-Be zoekt nieuwe bestemming
Blijf je events aanmelden, gebruik daarvoor het formulier.

Word je blij van deze nieuwsbrief en gun je iedere Oosterwolder wekelijks een verbindende e-mail? Deel het dan in je whatsappgroep, op facebook, instagram of schrijf een ansichtkaart aan je buurvrouw. Via de link https://oosterwold.info/nieuwsbrief/ kan iedereen zich inschrijven.

Je kunt ook een kleine donatie doen om Oosterwold.info mede mogelijk te maken. Hiervan betaal ik de kosten voor hosting en onderhoud van de website (en het motiveert me enorm!)
Klik hier om te doneren.


Veel plezier in Oosterwold!

Groet van Eric KooijmanEmail Marketing Powered by MailPoet