BEZOEKDAGEN EN LEZINGEN DEMOPARKNL

Op vrijdag 7 juni van 13:00 – 16:00 uur en zaterdag 8 juni van 10:00 – 16:00 uur zijn op DemoParkNL de modelwoningen weer vrij te bezichtigen. In de afgelopen weken zijn nieuwe woningen bijgeplaatst.

Workshop ‘Eenvoudig gezonde lekkere happen maken’ door Maroeska Metz

Op zaterdag 8 juni vanaf 12:00 uur – bij mooi weer – een open draaikeuken van ROTORHOME met gastkok Maroeska Metz. Zij is designer en auteur van het kookboek ‘Hoe dan?!’ Zij geeft enkele workshops over hoe je heel eenvoudig gezonde lekkere happen kan maken zoals bijvoorbeeld courgettekoekjes. De toegang is gratis. Ga naar www.demopark.nl

Lezing: ‘Klein bouwen met een buitenlands bedrijf’

Op zaterdag 7 juli is er wederom een kijkdag, van 10:00 -16:00 uur. Op deze dag een gratis te bezoeken lezing over Klein Bouwen met een Buitenlands Bedrijf. Homera Modular van Moodlehouse vertelt hoe zij de Nederlandse markt met Turks vakmanschap wil veroveren.

NATIONALE CPO-DAGEN OP 5 OKTOBER EN 2 NOVEMBER

De CPO-dagen zijn verzet naar zaterdag 5 oktober en zaterdag 2 november. De lezingen vinden beide dagen van 13:00 tot 16:00 in het paviljoen op DemoParkNL plaats en zijn gratis deel te nemen. Sprekers zijn o.a. Marjolein Jonker, Johan den Kleuver, Michaële Wierdsma, Maarten Besemer, Arie-Willem Bijl en Tineke Lupi.

Informatie: www.demopark.nl

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!