Compact wonen, in een Tiny Loft van Mill Home in Oosterwold

In Oosterwold is een nieuw collectief initiatief van start gegaan. De basis daarvan zijn Tiny Lofts van Mill Home (modellen, plattegronden en prijzen: www.millhome.nl) met veel ruimtebelevenis, al dan met een veranda en met 34 tot 48 m2 woonoppervlak. De comfortabele Tiny Lofts worden compleet geleverd. Met 48-zonnepanelen, infraroodverwarming, hergebruik van spoelwater, sanitair en een keuken. Op meerdere plekken in Nederland zijn de woningen al te vinden. Een showmodel is in de fabrieken van Mill Home te bezichtigen. Daar worden de woningen compleet geproduceerd en binnen een dag op een kavel in Oosterwold geplaatst. Als extra levert Mill Home een Tiny Shed, een bijpassend bijgebouw dat uit een tuinkas en een berging bestaat. Zowel de kas als de berging kan naar believen worden uitgebreid.

Aantrekkelijke prijzen

In Oosterwold wordt wonen in een Tiny Loft van Mill Home collectief aangepakt. De prijzen zijn aantrekkelijk en voor veel mensen haalbaar. Enkele voorbeelden. Een Tiny Loft Duo, geheel compleet binnen het collectieve initiatief in Oosterwold op een bouwrijpe kavel van 400 m2 (met half-verhard wegdeel) en inclusief bijkomende kosten van leges, notariskosten en nutsaansluiting vanaf € 145.000. Of een Tiny Loft Family met twee of drie slaapkamers op 500 m2 grond met een Tiny Shed voor in totaal € 185.000. Afhankelijk van de wensen en het kaveloppervlak bedragen de kosten in het algemeen tussen € 145.000 en € 200.000. Sommige Banken verlenen op een Tiny Loft een gunstige ‘groene hypotheek’.

De eerste deelnemers hebben zich voor dit bijzondere collectieve initiatief in Oosterwold al aangemeld. Ook meedoen? Maak dan een afspraak via: info@futurehomeconcepts.com en samen met jou stellen we de begroting van jouw woondroom op. Goedkoper kopen van een duurzaam en bijzonder en compleet huis met een eigen royale kavel is verder nergens mogelijk. Zeker niet in de Metropoolregio Amsterdam.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!