Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacao y Cantos Ceremony

3 februari @ 20:00 - 22:30

€21

Salon HeartCore & Holistics nodigen je uit voor een bijzondere avond met medicinaal Cacao, Sacred Songs en Harmonic Movements met DJ’s Ishtar en Meru uit Oosterwold

De avond wordt geopend met een ceremoniële groet aan de voorouders en muzikale prayers om onze harten te openen voor de blessings van degenen die ons voor zijn gegaan. Door middel van songs, adem en enkele practices uit het Boedisme (Meru) en Soefisme (Ishtar) openen we en verbinden we ons met het grotere hart en het veld van Eenheid.
We bouwen de energie samen op en vieren het leven met dans op rituele muziek, speciaal uitgekozen door muziekconnaisseurs Meru en Ishtar die back 2 back zullen draaien!

Kom je het leven met ons vieren?

Na een bijzonder mooi en geslaagd concert met Zeger Gabriel, organiseert Salon HeartCore deze keer een Cacao Ceremonie concert & dans met Meru aka Pascal Schuijt die sinds kort in Oosterwold neergestreken is.
Meru is ‘Medicin’ muzikant, kunstenaar en beoefenaar van het Boeddhisme en oude martial arts uit Azië en van de Tolteken. Na 13 jaar op Tenerife gewoond te hebben is hij terug in Nederland en deelt hij graag zijn medicijn.
Ishtar woont sinds 3 jaar in Oosterwold en was voorheen bekend als de eerste Nederlandse DJ die elektronische wereldmuziek draaide (vanaf 2003) en de eerste Ecstatic Dance in Nederland organiseerde (in 2008). Jarenlang stond ze op kleine en grote podia in Nederland en Internationaal en had ze haar eigen radio programma’s.
Tijdens deze ceremonie zal een van Oosterwold’s best bewaarde muzikale geheimen, haar debuut maken! De muzikale wervelwind Sterrenwind, een collectief van buren uit Oosterwold zal Meru muzikaal begeleiden tijdens de ceremonie.

3 februari 2024 van 20:00-22:30 uur
Energy Exchange: Euro 17.50 + Euro 3.50 voor Râ Cacao (van Clara uit Oosterwold)

Next event: 10 maart 20:00 uur
Inner World Peace Singing circle met Galitta Tassa
Speciale singing prayers gathering voor de burgers in Israel en Palestina

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€21
Site:
https://hipsy.nl/event/40181-cacao-y-cantos-ceremony

Organisator

Salon HeartCore
E-mail
banuparsi@protonmail.com

Locatie

LivetoBe
Ubuntulaan 31
Almere,
+ Google Maps

Bedankt voor je inschrijving!