Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Stembevrijding, 6 maart, 20 maart, 3 april

6 maart @ 19:30 - 21:45

€95,80

Drie woensdagavonden komen we samen om de kracht van jouw stem te ontdekken.

Stembevrijding is een vorm van vrije expressie die energie geeft en helpt bij het loslaten van emoties. Wat yoga doet voor het lichaam doet stembevrijding voor de stem en emoties.

Stembevrijding gaat letterlijk over het bevrijden van je stem. Onze stem is gemaakt om gehoord te worden, en we gebruiken hem meestal zonder na te denken. Als we gaan zingen wordt dat anders. Vaak schrikken we terug voor ons eigen geluid, of we hebben er allerlei oordelen over. We willen graag meer, hoger, harder, maar tegelijk durven we niet goed. Stel je voor dat je gehoord wordt!

Stembevrijding helpt je te onderzoeken wat je eigen geluid is, erachter te komen waar je stem het lekkerste klinkt of voelt. En vooral te voelen wanneer onze stem ‘waar’ is. Wanneer vertelt onze stem echt iets over onszelf, over onze verlangens, onze vreugde, onze pijn, kortom: over onze ziel?

In deze korte cursus waarin we samenkomen met een intieme groep vrouwen (max 8) duik jij de diepte van je lichaam in en maak je van daaruit verbinding met je stem. Iedere avond heeft zijn eigen thema:

6 maart: Maak connectie met je bekken en kaak. Dieper zakken in je lijf.
20 maart: Open je hart en zing je ziel. Zeg JA tegen alles wat er in je leeft.
3 april: Je stem als helende kracht. Ontdek jouw unieke frequentie.

De avonden zijn niet los te volgen, dit om de veiligheid en integriteit van de groep te bewaken.
Mocht je een avond niet kunnen dan is er de mogelijkheid om een individuele sessie (met korting) te boeken om zo toch het thema te beleven.

Over Luna:
Luna werkt al 15 jaar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, als psycholoog, trainer en coach, en brengt helderheid en diepgang in elke groep waarmee ze werkt. Ze houdt van de kracht van de stem en is gespecialiseerd in stembevrijding. Meer over Luna? Kijk op lunacoacht.nl.

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
19:30 - 21:45
Kosten:
€95,80
Site:
https://hipsy.nl/event/36616-cursus-stembevrijding-6-maart-20-maart-3-april

Organisator

Luna Coaching
Telefoon
0652637703
E-mail
mail@lunacoacht.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Almere Oosterwold

Bedankt voor je inschrijving!