Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intocht Sinterklaas

19 november 2023 @ 14:00 - 17:00

Zondag 19 november is het weer zover; Sinterklaas komt naar Oosterwold!Dit jaar schijnt er toch echt weer een boot te zijn. Dus komt hij gewoon weer aan bij de steiger. Maar let op!
Zodra hij voet aan land heeft gezet, staat zijn Oosterwold zetel klaar in de tent aan de voet van de brug. Zodat alle kinderen rustig bij hem langs kunnen voor een warme groet en een handjevol lekkers. Dus ben je met de kinderwagen of slecht ter been. Stel je dan bij voorkeur op in de buurt van de tent. En zorg dat onze Goed Heiligman rustig en veilig die kant op kan lopen.

De Sint was vorig jaar heel trots op alle kleine Oosterwolders die een (bij voorkeur tweedehands) cadeau hadden meegebracht voor leeftijdsgenootjes in het AZC van Almere. Ook dit jaar kun je weer een presentje bij hem achterlaten. Dan gaat Hoofdpiet ervoor zorgen dat ze ook daar een heerlijk avondje hebben.

We zullen vanaf 14 uur verzamelen en verwachten de Sint rond 14u20 bij de steiger.

Heel belangrijk voor alle ouders;
-De locatie is absoluut niet bereikbaar met de auto. Hier wordt op gecontroleerd. Kom bij voorkeur lopend en zet een fiets alleen op de daarvoor bedoelde plekken. We zijn te gast in de natuur en willen dat graag nog jarenlang met elkaar volhouden.

Laten we er met zijn allen een vrolijke intocht van maken!

Om deze middag weer mogelijk te maken hebben we net als voorgaande jaren jullie hulp een beetje nodig. Als iedereen 5 of 10 euro stort komen we al een heel eind!


We hebben al een aantal pietjes maar als je je eigen pak kan verzorgen ben je meer dan welkom om mee te doen! Misschien op die fiets/step etc.
We zoeken ook weer vrijwilligers die willen helpen met het schenken van warme chocolademelk en gluhwein.
We willen ook weer net als vorig jaar kadootjes verzamelen voor de vluchtelingenkindjes in het AZC in Almere. Dus je mag bij Sinterklaas een pakje (liefst gebruikt) speelgoed geven op de dag van de intocht, die de Sint zal verzamelen en daarheen brengen.
 
Liefs, het SInterklaas comitécomitee

Gegevens

Datum:
19 november 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Site:
sinterklaasoosterwold@gmail.com

Locatie

Groene Kathedraal
Kathedralenpad
Almere, Nederland
+ Google Maps

Bedankt voor je inschrijving!