Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Locatievoorstelling WIND

23 juni @ 19:20 - 23:00

€35
voorstelling wind

Deze zomer speelt Toneelgroep Jan Vos opnieuw de succesvolle locatievoorstelling WIND over hoe ongelukkige politieke keuzes een gemeenschap uit elkaar drijven.

Ondernemer Abel Koops heeft niet lang meer te leven. Om de financiële toekomst van zijn dochter Margje veilig te stellen besluit hij windmolens op zijn land te plaatsen. Pal bij het dorp Burgerveen. De dorpelingen protesteren. Maar met steun van de landelijke overheid weet Abel toch zijn plannen door te drukken. Als vervolgens zijn dochter door onbekenden wordt gemolesteerd, is dat het begin van een reeks gewelddadige incidenten die het eens zo rustige Burgerveen volledig op zijn kop zet.

In Wind schetst Tjeerd Bischoff op meeslepende wijze de tumultueuze gevolgen van een top-down opgelegd windmolenpark. Een bonte stoet van bestuurders, dorpsbewoners en beleidsmedewerkers raakt met elkaar in de clinch. Diepgewortelde vetes worden opgerakeld, schrijnende nieuwe tegenstellingen dankbaar uitgebuit. En terwijl de bewoners van Burgerveen zichzelf verliezen in een storm van emoties gaat de opwarming van de aarde onverbiddelijk door.

We hanteren de volgende kaartprijzen: €27,50 (doordeweeks) en €35(weekend). Praktische informatie is via de volgende link te vinden: https://toneelgroepjanvos.nl/wind-2024-praktische-informatie/

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
19:20 - 23:00
Kosten:
€35
Site:
https://toneelgroepjanvos.nl/productie/try-out-wind/

Organisator

Toneelgroep Jan Vos | Leonie Jupijn-Wenting
Telefoon
0631745676
E-mail
leonie@toneelgroepjanvos.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stadsboerderij Vliervelden
Goethelaan 163
Almere, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!