Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muzikale reis met Zeger Gabriel aka Wanderbaum

2 november 2023 @ 15:00 - 20:30

€15,80
Op 2 november komt er een hele bijzondere muzikant spelen in Oosterwold (Almere). Prachtige Medicine, Meditatie en Soefi muziek in ceremoniele setting met raw cacao van Oosterwoldse makelij. Kom jij ook opladen en je zielenvleugels uitslaan?
Voorafgaande aan het concert zal Zeger een workshop ‘Boventoonzang en Nada Yoga’ geven op dezelfde locatie van 15:00-18:00 uur.
Tussen de workshop en het concert rond 18:00 uur wordt er door Live2Be een maaltijdsoep geserveerd.
Neem contant geld mee (ook voor cacao) als je mee wilt eten.
Zeger Gabriel aka Wanderbaum
Met een achtergrond in jazz en geïmproviseerde muziek reisde Zeger de wereld rond om zich te verdiepen in de sacrale muziek van verschillende culturen, waar muziek een integraal deel is van een spirituele praktijk. Met de hulp instrumenten als de Ney, de Perzische Kamanche, klarinet, stem en harmonium wordt de luisteraar uitgenodigd tot verstilling. Muziek wordt een vorm van meditatie, waarbij de muziek zich een weg baant door innerlijke landschappen met de intentie muzikanten en luisteraars dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Naast zijn werk als muzikant en producer, biedt Zeger ook workshops aan, waar muziek en klank wordt geëxploreerd als een meditatief pad van heling en spirituele verbinding. En dit komt hij ook bij ons doen!
De workshop Boventoonzang en Nada Yoga
Nada Yoga, of Klank Yoga, is een vorm van Yoga waarbij muziek en klank bewust worden toegepast als middel om ons lichaam en onze geest in harmonie en balans te brengen.
Boventoonzang is een eeuwenoude zangtechniek waarbij één enkele noot wordt vastgehouden en tegelijkertijd de boventonen van die noot worden weergegeven, zodat er tegelijkertijd twee frequenties te horen zijn. Deze techniek wordt traditioneel gebruikt in Mongolië en Tibet en kan door iedereen worden geleerd.
Het zingen van boventonen brengt de geest in een staat van helderheid en balans en leert ons onze stem te gebruiken als hulpmiddel voor meditatie en heling.
Iedereen met liefde voor muziek is welkom, er is geen ervaring met zingen of muziek spelen nodig.
Meer informatie over Zeger vind je op:
www.innersoundretreat.com
Voel je dat je aan gaat? Koop dan snel een kaartje we hebben beperkt aantal plekken!

Gegevens

Datum:
2 november 2023
Tijd:
15:00 - 20:30
Kosten:
€15,80
Site:
https://hipsy.nl/event/28399-muzikale-reis-met-zeger-gabriel-aka-wanderbaum

Organisator

Live to Be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Live to Be
Ubuntulaan 31
Almere, 1349 EH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!