Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theatercompagnie ‘Nicole & Martin’ speelt ‘Hans & Grietje’

30 juni @ 11:00 - 12:10

Dit Zwitserse theater/circus, zal een week met haar grote witte koepeltent en 3 houten rustieke woonwagens te gast zijn naast Oosterwoldschool Sofia aan de Neolithicumweg.

Al 25 jaar trekt het prijswinnende gezelschap door heel Europa en bouwt iedere week, samen met de mensen van de lokatie, de Witte Tent op. Zij brengen sprookjes van Grimm op zeer levendige, artistieke, muzikale en circusachtige wijze.

Van jong tot oud (vanaf 5 jaar!) worden betoverd, het publiek wordt zeer betrokken en humor en stille inleving wisselen elkaar telkens af. Het echtpaar Nicole & Martin spelen alle rollen, bijgestaan voor hand- en spandiensten door een crew van 4 jonge mensen. Zij leven een paradijselijk leven, maar discipline voert de hoofdtoon. Want dit theatergezelschap heeft Zwitserse kwaliteit! Naast 3 schoolvoorstellingen, zijn er 2 openbare voorstellingen. Absoluut betoverend mooi…..

Kaarten zijn te koop via de website https://nicole-et-martin.ch/en/tourtickets/2024/Wees er op tijd bij voor een plekje in de Witte Tent!

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
11:00 - 12:10
Site:
http://www.nicole-et-martin.ch/tour/ticket

Organisator

Vrije Scholen Almere
Telefoon
06-20682536
E-mail
wytske.kelling@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Oosterwoldschool Sofia
Neolithicumweg 37
Almere, 1349JG Nederland
+ Google Maps

Bedankt voor je inschrijving!