Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Velt Ecotuindagen Almere 2024

1 juni @ 10:00 - 2 juni @ 17:00

Gratis

Op 1 en 2 juni 2024 vinden overal in Nederland en België de Velt-Ecotuindagen plaats. In Almere Oosterwold zijn er dat weekend 6 tuinen te bezoeken. Je kunt er in gesprek gaan met de gepassioneerde tuineigenaren en ideeën opdoen over ecologisch tuinieren. Alle Ecotuinen die dit weekend gratis te bezoeken zijn, staan op een overzichtelijke kaart op de site van Velt. Je vindt er alle locaties, beschrijvingen en foto’s. Zo kun je bijvoorbeeld ook zelf een leuke (fiets)route samenstellen.

In Oosterwold zijn veel tuinen te vinden die zich richten op stadslandbouw, ecologisch tuinieren, permacultuur en biodiversiteit. Elke Velt-Ecotuin heeft iets unieks te bieden. Zo zijn er tuinen waar permacultuur centraal staat en tuinen die zijn ingericht met planten speciaal voor wilde bijen. In sommige tuinen worden zelf gekweekte planten verkocht en op een aantal locaties kan men genieten van koffie en thee met iets lekkers erbij.

Kijk voor de deelnemende tuinen op https://velt.nu/ecotuindagen

We zien je graag op zaterdag 1 (en/) of zondag 2 juni tussen 10.00 en 17.00 uur. Er is ook 1 tuin geopend tot 20.00 uur. Kom als het kan op de fiets!

Gegevens

Begin:
1 juni @ 10:00
Einde:
2 juni @ 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://velt.nu/ecotuindagen

Locatie

Almere Oosterwold

Bedankt voor je inschrijving!