Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Kringloopwinkelen

5 juli @ 13:00 - 17:00

€25

Heb jij in een kringloopwinkel vaak het gevoel dat je overweldigd wordt door de hoeveelheid en variëteit aan kleding? Vind je het moeilijk om in de kringloopwinkel kleding te vinden die goed bij jou past? Doe dan mee aan de workshop ‘kringloopwinkelen’!

Winkelen bij de kringloopwinkel is zo duurzaam als het maar kan: het is tweedehands, het is lokaal en vaak werken bij kringloopwinkels mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, of de opbrengst van de winkel gaat naar het goede doel. Bovendien is het goed voor de portemonnee, want de prijzen liggen altijd (ver) onder die van nieuwe kleding. Toch zijn er veel mensen die moeite hebben met winkelen bij de kringloopwinkel. Omdat ieder kledingstuk anders is kan het moeilijker zijn om te vinden wat je zoekt.

In deze workshop krijg je handvatten aangereikt van Viane voor het zoeken in een kringloopwinkel en hoe je kringloopwinkelen een prettige gewoonte kan maken in je leven. Op basis hiervan maak je een plan voor de winkelsessie van de dag. Vervolgens gaan we samen oefenen in een kringloopwinkel in Almere Stad.

Onderwerpen die aan bod komen: budget, experimenteren, begrenzen, systematisch zoeken, passen, kiezen.

Gegevens

Datum:
5 juli
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€25
Site:
https://www.atelier-vi.nl/workshop-kringloopwinkelen-1

Organisator

Atelier Vi
Telefoon
0623313513
E-mail
vianetowo@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Almere Oosterwold

Bedankt voor je inschrijving!