Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Stem & Lichaam

23 maart @ 11:00 - 17:00

€75

Workshop Stem & Lichaam

Een volle dag in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht met je stem de diepte in.

Tijdens deze workshop ga je op ontdekkingstocht met je eigen stem en diens resonantie. Vanuit een dieper bewustzijn van je lichaam en zintuigen kun je je eigen unieke stemgeluid ontdekken. Hoe transformeert het geluid zich bij specifieke bewegingen? En stel je voor dat je jouw stem opnieuw zou kunnen ontdekken, net zoals wanneer je als kind voor het eerst geluid voortbracht.

Gedurende deze dag kun je ervaren dat alles met elkaar in harmonie is: hart, lichaam, geest, energie en ruimte.

Met speelse en toegewijde begeleiding leidt Linnet je door een scala aan oefeningen afkomstig uit het theater en internationale stemworkshops, zorgvuldig verweven met de Ontwikkelingsmotoriek van Niek Brouw.
Deze oefeningen dragen bij aan het herstellen van de harmonie tussen lichaam en stem, en bevorderen een gezonde verbinding binnen jezelf.
Ook helpen ze je vrijer te worden in het zingen en meer zelfvertrouwen te krijgen bij het gebruik van de stem.

Linnet van der Wal

Linnet van der Wal is van jongs af aan geschoold in dans, muziek en zang. Ze studeerde zang aan het Rotterdams Conservatorium en studeerde af aan de Amsterdamse Theaterschool. Als performer reisde ze en werkte ze met verschillende theatergezelschappen en een verscheidenheid aan artiesten.

Naast haar werk als theatermaker en zangeres heeft ze zich gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops. In deze workshops komen haar ervaring en haar eigen ontwikkeling in stem-, lichaams- en energetisch werk samen. Haar liefde en enthousiasme voor de muziek werken aanstekelijk waarbij je wordt meegenomen in de vrije expressie van de stem. Haar eigen reis om na een gedisciplineerde training weer vrij en vreugdevol te worden in het zingen, stelt haar in staat anderen te inspireren om bevrijding en vreugde te ervaren.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€75
Site:
https://linnetvanderwal.nl/stem-lichaam/

Organisator

Linnet van der Wal
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hannah Arendtweg 103
Hannah Arendtweg 103
Almere, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!