Inzamelactie Podium Oosterwold

Flevoland en Oosterwold worden gekenmerkt door pionieren. En soms staat er een pionier op die boven het maaiveld uit steekt. Die vanuit een innerlijk vuur iets gaat doen dat nog niet eerder werd gedaan.

Hannah Verhoeff is zo iemand. Hannah bedacht Podium Oosterwold. Die gedachte werd een evenement waar honderden Oosterwolders aan meewerkten en nog meer bezoekers trok. (en ik ’s avonds veel mensen hoorde zeggen ’tot volgend jaar!’)

Hannah stapte er maanden geleden vol overtuiging en vol vertrouwen in. Ik mocht daar als webdesigner getuige van zijn. Ze ging aan de slag met vergunningen, cultuurfondsen, subsidies, sponsoring en een crowdfunding. Ondanks alle inspanningen zit Hannah nu met een gat in de begroting. En toch kijkt ze heel trots terug op een fantastische dag, dat siert haar alleen maar.

Oosterwold zou Oosterwold niet zijn als we samen tot een oplossing komen. Het is niet altijd makkelijk, maar in dit geval eigenlijk wel. Er is een financieel gat te dichten en als iedereen die op 1 juni een mooie dag heeft beleefd een bijdrage stort, kunnen we met recht zeggen dat dit een festival voor en door Oosterwolders was!

De buurman van Hannah heeft nu een inzamelactie gestart en ik wil jou uitnodigen om ook een bijdrage te leveren.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!