LoftHoeve – nieuw collectief initiatief, informatie zaterdag 13 januari 2018

Op 13 januari 2018 organiseert Wonen in Oosterwold BV (WIO) van 13:30 tot 15:30 uur een inlooppresentatie over het collectieve initiatief LoftHoeve in Oosterwold. Een exclusief woonproject met acht comfortabele grondgebonden lofts (113 tot 237 m2) op een ruim grondstuk van ongeveer 15.000 m2. Een ontwerp van BKVV Architecten dat in nauwe samenwerking met de toekomstige bewoners verder tot stand zal komen.

Wonen op een landgoed

Het landgoed rondom het loftcomplex wordt ingevuld met een moestuin en een boomgaard waarvan de bewoners van onderhoud worden gevrijwaard. Deelnemers bepalen naar eigen smaak zelf de indeling van hun woning. Afhankelijk van hun wensen worden de prijzen – inclusief het grondstuk, overdekte parkeerplaatsen, allerlei voorzieningen en infrastructuur – geïndiceerd op vanaf € 400.000. Tijdens de inlooppresentatie liggen planboeken ter inzage en wordt de mogelijkheid tot inschrijven op dit bijzondere project geboden.

De inloopbijeenkomst vindt van 13:00 tot 15:30 uur in debouwbieb aan de Auguste Comteweg 15 in Almere-Hout (Oosterwold) plaats. Vanaf de Vogelweg de Tureluurweg opslaan na ongeveer 200 meter linksaf, debouwbieb ligt direct aan de linkerkant.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!