MatchMarkt Stadslandbouw

Na de succesvolle voedsel-hub markt organiseert het gebiedsteam Oosterwold op zaterdag 8 juni een ‘Stadslandbouw MatchMarkt’ in het gebiedskantoor. Tussen 13.00 en 17.00 uur kan je op deze markt terecht met je vragen op het gebied van de uitvoering van stadslandbouw. De MatchMarkt is gericht op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van diensten op het gebied van stadslandbouw, zodat ieder initiatief in Oosterwold zijn of haar stadslandbouw vorm kan geven. Ideeën hoe jullie dit kunnen doen zijn uiteraard ook meer dan welkom.

Ondernemers
In Oosterwold doen we allemaal aan stadslandbouw. Ieder initiatief vult dit op zijn of haar eigen manier in. Alleen of met de buren, met de kavelwegvereniging of collectief met een ander die de stadslandbouw voor jou of jullie doet. Want er zijn initiatieven die zo’n groot perceel hebben, dat het meer dan een dagtaak zou zijn om zelf de stadslandbouw te doen. Ook voor bedrijven ligt daar een uitdaging, zij hebben ook vaak grote percelen en hun business vraagt een andere focus. Dan kan je dus wel wat hulp gebruiken. Die hulp vind je op deze MatchMarkt.

Er zijn genoeg partijen die graag willen helpen om op kleine of grotere schaal met jou of voor jou je stadslandbouwopgave te doen. Het gebiedsteam faciliteert deze markt, maar matchen doe je zelf. De markt is vrij en zonder aanmelding te bezoeken. Ga langs de aanbieders en steek je licht op. Leg contacten en maak afspraken. Voor initiatiefnemers en ondernemers die staan te popelen om grond te kopen, te pachten of in gebruik over te nemen voor stadslandbouw is het extra belangrijk om langs te komen.

Aanmelden als aanbieder
Wil jij je (bedrijf) graag presenteren op deze markt omdat je je mede-Oosterwolders (op weg) wilt helpen met hun Stadslandbouw? Reserveer dan tot uiterlijk 22 mei 2024 een plek door te mailen naar stadslandbouwoosterwold@almere.nl.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!