Nieuw: Oosterwold BSO Sofia opent in september!

In de Oosterwoldschool Sofia opent in september 2024 een nieuwe buitenschoolse opvang: Oosterwold BSO Sofia. Deze BSO, geïnspireerd door antroposofie, biedt een warme en veilige plek voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waar natuur en eigen wijsheid centraal staan.
Gezocht: Pedagogisch Medewerkers
Oosterwold BSO Sofia is op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers (ZZP) die willen bijdragen aan de ontwikkeling van deze nieuwe opvang. Met een prachtige groene locatie en een inspirerende werkomgeving, krijg je de vrijheid om de BSO naar eigen inzicht vorm te geven. De BSO biedt uitbetaling conform CAO kinderopvang en hoge ouderparticipatie, wat je de mogelijkheid geeft om je verder te ontwikkelen en echt deel uit te maken van de gemeenschap.
De BSO zoekt mensen met een relevante pedagogische opleiding (minimaal MBO-niveau), die bereid zijn als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ervaring met het werken met kinderen en goede communicatievaardigheden zijn essentieel, evenals affiniteit met antroposofie of de bereidheid om je hierin verder te verdiepen. Klik hier voor de volledige vacature.
Aanmelden voor de BSO
Ouders die op zoek zijn naar een unieke opvanglocatie voor hun kinderen, kunnen zich nu aanmelden. Oosterwold BSO Sofia biedt een veilige en inspirerende omgeving waar kinderen kunnen ontplooien en genieten van de natuur. We organiseren activiteiten gericht op natuurwijsheid en eigen wijsheid, ondersteund door actieve ouderparticipatie. Zie ook de flyer.
Volg de BSO ook op Facebook.
Meer informatie en aanmeldingen bij Jessica:

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!