Ondernemer stelt zich voor: Eric Kooijman Webdesign

Wat is je onderneming?

Ik ben Eric Kooijman en naast de persoon achter Oosterwold.info ben ik werkzaam als Webdesigner. Ik geef hierin advies, verzorg de gehele creatie van een website en werk ook veel met het optimaliseren van een website als het gaat om vindbaarheid en conversie-optimalisatie. Zo zorg ik er samen met mijn klanten voor dat hun website gevonden en bezocht wordt én de bezoekers ook klant bij ze worden. Want een website is geen doel op zich, het is de weg om je doelen te bereiken.  

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?

Heel leuk, en ik heb al veel Oosterwolders aan een nieuwe website geholpen. Het is leuk om te zien dat er zoveel ondernemers in de wijk zijn die serieus met hun website aan de slag willen. Veel zijn creatief zelfstandig ondernemer en hebben hun eerste website zelf gebouwd. Het is heel gaaf om dan samen een website te bouwen die past bij wie ze zijn. 

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Mijn positieve persoonlijke aanpak. Omdat ik alle fases van het proces zelf uitvoer hebben klanten altijd persoonlijk contact met mij. Hierbij bouw ik een fijne werkrelatie op en merk ik dat klanten het fijn vinden dat ik ze echt meeneem in het proces. Zo ontstaat een samenwerking wat een website alleen maar beter maakt omdat het echt iets is wat je samen creëert. Ik zie het als een grote ontdekkingsreis!

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf naar grote tevredenheid klant en waarom?

  • Bij de Odin zit ik vaak te werken of spreek ik met klanten af. Met verse gemberthee erbij!
  • Ik geniet regelmatig van een heerlijke pizza van Rodenburgers. Echt goede pizza gemaakt in een klassieke Italiaanse Piaggio foodtruck.
  • Bij Mai van Hairsalon MaiMai ben ik inmiddels vaste klant naar veel tevredenheid.
  • Stadslandbouw nemen we serieus: ik heb bij de Stadsbomerij al veel fruitbomen gekocht!
  • M’n drie dochters zijn altijd heel blij met alles van Het Vosje!
  • Ik help al vanaf dag 1 mee om de Oosterwoldschool Sofia mogelijk te maken.
  •  

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!