Ondernemer stelt zich voor: Eric Kooijman Webdesign

Wat is je onderneming?

Ik ben Eric Kooijman en freelance Webdesigner en verzorg voor andere ondernemers het gehele proces van het maken van een nieuwe website. Dat begint bij het strategische denkwerk en via het maken van schetsen en een mooi ontwerp bouw ik dan uiteindelijk de gehele website. Ook doe ik soms aanvullend grafische vormgeving voor bijvoorbeeld drukwerk. Daarnaast heb ik Oosterwold.info in haar huidige vorm gebouwd voor alle Oosterwolders.

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?

Heel leuk, en ik heb al veel Oosterwolders aan een nieuwe website geholpen. Het is leuk om te zien dat er zoveel ondernemers in de wijk zijn die serieus met hun website aan de slag willen.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Mijn persoonlijke aanpak. Omdat ik alle fases van het proces zelf uitvoer hebben klanten regelmatig persoonlijk contact met mij. Hierbij bouw ik een fijne werkrelatie op en merk ik dat klanten het fijn vinden dat ik ze echt meeneem in het proces. Zo ontstaat een samenwerking wat een website alleen maar beter maakt omdat ik ook afhankelijk ben van de aangeleverde content.
Verder lever ik echt 100% maatwerk. Ik maak geen gebruik van templates en verzorg inmiddels ook al voor veel klanten het onderhoud van de website.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf naar grote tevredenheid klant en waarom?

  • Bij de Odin zit ik vaak te werken of spreek ik met klanten af. Met verse gemberthee erbij!
  • Ik geniet regelmatig van een heerlijke pizza van Rodenburgers. Echt goede pizza gemaakt in een klassieke Italiaanse Piaggio foodtruck.
  • Bij Mai van Hairsalon MaiMai ben ik inmiddels vaste klant naar veel tevredenheid.
  • Stadslandbouw nemen we serieus: ik heb bij de Stadsbomerij al veel fruitbomen gekocht!
  • M’n drie dochters zijn altijd heel blij met alles van Het Vosje!

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!