Ondernemer stelt zich voor: Irene Werdler – Stroom Acupunctuur

Wat is je onderneming:
Mijn acupunctuurpraktijk heet Stroom. Ik kan je helpen weer in de flow van het leven te komen! Waar de stroom eruit raakt, komt disbalans en uit zich in pijn en ongemak. Ik zie pijn niet als een zwakke plek, maar als enorme potentie, een ingang tot transformatie. Samen werken met de pijn. Wanneer daar ruimte komt, ontstaat er een herstel in het contact met je vitale levensenergie, seksuele energie, je hartsverlangen… je komt weer in flow, Stroom!

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?
Erg fijn. Het grootste deel van mijn cliënten is woonachtig in Oosterwold. Reclame gaat van mond tot mond. Ik hou van mijn dorp!

Wat maakt jouw onderneming uniek?
Tijd en aandacht. Ik neem echt de tijd voor mijn cliënten. Er is veel ruimte om even helemaal tot rust te komen. Het gevoel van een mini retraite in plaats van: er moeten wat naalden in om weer gezond te worden. Wat mijn bedrijf uniek maakt is dat  ik naast het inzetten van de kennis en tools vanuit de Chinese geneeskunde , er bewust verbinding gemaakt wordt met je creatiekracht en er ‘poortjes’ worden geopend. Zo word je begeleid in een visualisatie, naar het hart, naar het veld van mogelijkheden waar stroming en heling hun weg vinden.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf klant?
Eric Kooijman Webdesign, Kwekerij de Arend, Klankatelier, Zingen en reiki bij Linnet, Live to be, School of Life, Bakkerij De Tureluur, Pluktuin de Vliervelden van Reggie, Joie de Vi van Vianne.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!