Ondernemer stelt zich voor: Jolien Vroedvrouw

Wat is je onderneming?
Holistisch vroedvrouw, verloskundige, doula, kraamzorg en coach. Holistisch betekent dat ik jou zie als een geheel: fysiek, psychisch, sociaal, intuïtief en een spiritueel mens. Het hele jaar 2023 ben ik met sabbatical, hopelijk vanaf december afgestudeerd IPT-er: Holistisch bekkentherapeute: lichaamswerk voor het helen van trauma en verdriet. En voor het wakker maken van jouw levensenergie zodat je leeft vanuit overvloed en genieten.

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?
Een feest! Naast dat het heel bijzonder is om zoveel kindjes te zien opgroeien waar ik bij de geboorte aanwezig mocht zijn vind ik het bijzonder dat de ouders van deze kindjes veel met elkaar gemeen hebben. Oosterwolders zijn eigen-wijs, gericht op de natuur, willen zelf nadenken en zitten boordevol creatiekracht!

Wat maakt jouw onderneming uniek?
Ik ben iemand die met hart en ziel leeft en werkt.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf naar grote tevredenheid klant en waarom?
Bij Jolien Daenen, zij heeft magische handen die alle stress uit mn lijf werken!
Bij Irene Werdler, acupuncturiste, werkt intuitief met een enorme dosis kennis, gericht op klachten of op het gezond houden van je lijf.
Eric Kooijman, website-maker. Super toffe website maker! Luistert goed, komt met (handige en toffe) inbreng en weet het geheel te vertalen tot een kleurrijke en gebruiksvriendelijke website!
Het Vosje, super leuke hippe en duurzame tweedehands kinderkledingwinkel en maker van de tofste leggings, wij zijn groot fan en slagen altijd!
Bij Petra yoga oosterwold, heeft een enorm brede achtergrond en geeft super fijn les!
Bakkerij Tureluur, heerlijkste broden van Nederland en fijnste plek om iets lekkers te halen. Zijn altijd super vriendelijk, met aandacht voor hun producten en voor ons als klanten, heel erg fijn en heel erg Oosterwold.
Odin, fijn assortiment en heel vriendelijke mensen.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!