Ondernemer stelt zich voor: Kirsten de Wit – Imkerij KirstenBosch

Wat is je onderneming?

Mijn bedrijf, Imkerij KirstenBosch, is begonnen als imkerij. Ondertussen maak ik ook lekkere jam, chutney, azijn, siroop, bijencosmetica, kaarsen en meer. Ik verkoop dit via een webshop www.imkerijkirstenbosch.nl/winkel, op markten en op afspraak aan huis. Ook verkopen Bakkerij de Tureluur, Four Little Dreams, Odin en VoKo (voedselcoöperatie) een deel van mijn producten.

Hoe is het om te ondernemen in Oosterwold?

Het is fijn om in Oosterwold te ondernemen. Ik kan de ingrediënten in mijn achtertuin kweken en de klanten uit Oosterwold vinden duurzaamheid net zo belangrijk als ik. 

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Twee dingen. 1) Ik maak alles van onbespoten, wild geplukte of biologisch ingekochte ingrediënten. Wat ik zelf kweek is ook gegarandeerd uit biologische zaden opgekweekt. Niets wordt bespoten. 2) De tuin waarin onze boomgaard, bijenkasten en moestuin liggen, hebben we ingericht speciaal voor (wilde) bijen, zweefvliegen, vlinders, vogels. Ook in dat opzicht produceren we dus duurzaam.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf naar grote tevredenheid klant en waarom?

Bij Bakkerij De Tureluur kopen we regelmatig de lekkerste biologische zuurdesembroden. Bij Odin en VoKo koop ik wekelijks groente. Bij Haver + Punt koop ik regelmatig meel, bloem en rijst. 

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!