Ondernemer stelt zich voor: Marjan Born – Reborn Acupunctuur

Wat is je onderneming?

Ik ben Marjan Born, acupuncturist en coach. In mijn praktijk Reborn Acupunctuur los ik je pijn op en werken we samen aan het verbeteren van je gezondheid.
Pijn en ongemak verhelpen met acupunctuur vind ik geweldig om te doen. Daarmee breng ik de vrijheid van beweging terug in je lijf. Ook bij chronische klachten is er verbetering mogelijk. Waardoor je weer zelfstandig dingen kan doen.

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?

Ondernemen in Oosterwold is opbouwen en veel aandacht geven. Net als aan het te bouwen huis, de gedroomde praktijkruimte en de moestuin. Oneindig veel werk en liefde gaat er in. Zo gaat de realisatie van mijn praktijkruimte op ons eigen kavel nog even duren. Gelukkig heb ik in de buurt een fijne werkplek gevonden.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Ik bied de zorg en aandacht die ik zelf zou willen krijgen in de gezondheidszorg. Bij elke behandeling is er aandacht voor de pijn waar je mee komt en voor de oorzaak. Vanzelfsprekend los ik eerst die pijn op. Soms is dat genoeg. Vaak hebben mensen toch last van terugkerende klachten. Emoties kunnen een onderliggend probleem zijn. Met acupunctuur behandel ik lichaam en geest. Een holistische aanpak dus. Waarmee zowel pijn als emotionele spanning verholpen worden. Met coaching help ik je om inzicht te krijgen in de patronen die de klacht in stand houden. Zo werk ik met mijn cliënten aan het verbeteren van hun gezondheid.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf naar grote tevredenheid klant en waarom?

Leuke vraag. Dat kan zomaar een hele waslijst worden. Ik ben erg blij met Forrest Fysio. Omdat Vivian een hele goede fysiotherapeut is die aandacht heeft voor de mens achter de klacht. We sluiten qua visie mooi bij elkaar aan. Om die reden werken wij ook samen op hetzelfde adres. Bij Atelier de Ambachtelijke korf heb ik een prachtige waskom gemaakt voor in mijn badkamer. Jill heeft heel veel kennis over werken met klei en verfpigmenten. Ik ben dankbaar voor het luisterend oor van Zilla van Rituals to Root. En bij Elyas van Planten Bomencentrum koop ik de mooiste planten en bomen.
Ik vind het zo fijn dat al deze ondernemers in de buurt zitten.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!