Ondernemer stelt zich voor: Zilla van Dijk – Rituals to Root

Wat is je onderneming?

Rituals to Root is een non-profit vrijwilligersstichting in bewust leven en sterven. Wij bieden ritueel- en stervensbegeleiding en brengen vanuit die werkervaring verbinding, verdieping en zingeving. Wij bieden een breed palet van persoonlijke begeleiding bij vragen tijdens het leven en levenseinde en rouw tot groepsactiviteiten als verdiepingsavonden, thema(mid)dagen en (dag)workshops.

Hoe is het om te ondernemen in Oosterwold?

Ondernemen in Oosterwold is vooral verbindend en voedend. Ik merk dat contacten met veelal gelijkgestemden buurtgenoten en andere ondernemers vrij en open verloopt. We helpen elkaar hier echt en het enthousiasme waarmee dat gepaard gaat viel mij bij de laatste Ondernemersnetwerk ontmoeting weer op. De laatste persoonlijke ervaring bij de organisatie van een Open Dag is dat ik ongevraagd van Oosterwolders medewerking aangeboden krijg en deze website is daar ook een voorbeeld van. Dan kan ik me zo dankbaar voelen hier te wonen en werken.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Vooral wat wij bieden is uniek omdat we kennis en ervaring verweven met hedendaagse rituelen. Naast de verdiepingsmiddagen in meer bewustzijn in en bezinning op de eigen sterfelijkheid is voornamelijk de Dagworkshop Liefdevol Levenseinde, stervensbegeleiding voor naasten, de enige in Nederland.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf naar grote tevredenheid klant en waarom?

Teveel om op te noemen en ik vergeet er vast een aantal: Kruiderij Hof van Eeden, Paradijsvogelbosje, 4 litte dreams, Eloïne Kindt Prins, De Ambachtelijke Korf, Riet en Ruigten, Stadsbomerij, Kwekerij De Arend, Odin etc.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!