Oosterwolds Gekakel Lokaal Verkooppunt Kippenclub in Oosterwold

Van de week merkte ik dat er bloedluis in mijn hok zat. Ofwel, heel veel werk aan de winkel en haast is geboden. Ik werk graag met de producten van de kippenclub, dus daar gekeken. Het bleek dat het dichtstbijzijnde verkooppunt waar je direct wat kan halen wanneer er een kip ziek is, of wanneer je dus bloedluis vind. Op minimaal een half uur rijden was.  Die tijd had ik niet. Wel haast. Toch maar gewacht op de levering die er de volgende dag in de avond (pas) was.

Aangezien die verre van ideaal is, contact op genomen met Kim en gevraagd of ik geen verkooppunt kon worden. Er zijn tenslotte een heleboel mensen met kippen in Oosterwold. Zij beaamde dat er hier een heleboel klanten van haar zitten en was dolblij met met mijn voorstel. (Maar echt)

Dezelfde dag hebben we de koe bij de horens gevat (of de kip bij de lellen, maar dat pikte ze niet) en met de kinderen een naam bedacht voor ons verkoop hoekje.

Na veel punten voor  Super Kippen Helden Oosterwold, was de ingeving “Oosterwolds Gekakel” De winnaar.

Per 4 Juli kan je voor al je producten van de Kippenclub bij ons terecht. Ook in de avond. Of vroeg in de ochtend. Gewoon, zodra je het nodig hebt.

Het adres van Oosterwolds Gekakel is David Humeweg 75. Voor de zekerheid appen of er iemand is is aan te raden 06-14683094.

Warme groet,

Jirja

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!