Podium Oosterwold Artiest: Dedae

Podium Oosterwold is een creatief en cultureel festival in Almere Oosterwold. Het laat zien wie en wat er leeft in deze bijzondere wijk van Almere en het biedt een podium voor de verscheidenheid aan talent dat hier groeit en bloeit! Het is zowel een stadsfestival, een cultureel evenement, een feest voor de meerwaardezoeker en een groot volksfeest!

Elke week zetten we alvast een artiest in de spotlights. Deze week:

Dedae

De dansers van Dedae voeren de Aardedans uit in het veld van de Vliervelden. Een euritmische interactieve dansvoorstelling, geïnspireerd door hun ervaringen over gezond makende landbouw. Aarde, plant, dier en kosmos komen samen. Is de mens in staat om in een liefdevolle empathische verbinding met de aarde, de vegetatie, de dieren en onze medemens te leven? Deze dans voeren zij uit ter viering van het 100 jarig bestaan van biodynamische landbouw!

Wil je ook meedoen met Podium Oosterwold?
Woon je in Oosterwold en heb je een talent op het gebied van dans, comedy, muziek, sport, spel, koken, knutselen, schilderen, bouwen, brouwen, theater, vertellingen, poëzie, of iets daar tussenin? Geef je op via de site: https://podiumoosterwold.nl/

 

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!