Podium Oosterwold Artiest: Gitta de Ridder

Podium Oosterwold is een creatief en cultureel festival in Almere Oosterwold. Het laat zien wie en wat er leeft in deze bijzondere wijk van Almere en het biedt een podium voor de verscheidenheid aan talent dat hier groeit en bloeit! Het is zowel een stadsfestival, een cultureel evenement, een feest voor de meerwaardezoeker en een groot volksfeest!

Elke week zetten we alvast een artiest in de spotlights. Deze week:

Gitta de Ridder

Gitta is zo’n muzikale parel uit Oosterwold. Ze deed mee aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland, ze gaf een live optreden op 3FM, ze stond in Ierland in het voorprogramma van Passenger en ze behaalde de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. Ze treedt voor Podium Oosterwold een gedeelte alleen op en een gedeelte samen met haar studenten. Ze is een voorbeeld voor veel muzikale talenten, een coach die spreek uit eigen ervaring en een docent die van een talent een professional kan maken.

Wil je ook meedoen met Podium Oosterwold?
Woon je in Oosterwold en heb je een talent op het gebied van dans, comedy, muziek, sport, spel, koken, knutselen, schilderen, bouwen, brouwen, theater, vertellingen, poëzie, of iets daar tussenin? Geef je op via de site: https://podiumoosterwold.nl/

 

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!