Podium Oosterwold Artiest: Jaleesa Isabella

Podium Oosterwold is een creatief en cultureel festival in Almere Oosterwold. Het laat zien wie en wat er leeft in deze bijzondere wijk van Almere en het biedt een podium voor de verscheidenheid aan talent dat hier groeit en bloeit! Het is zowel een stadsfestival, een cultureel evenement, een feest voor de meerwaardezoeker en een groot volksfeest!

Elke week zetten we alvast een artiest in de spotlights. Deze week:

Jaleesa Isabella

Deze getalenteerde zangeres betovert met haar warme stem, doordrenkt met invloeden van neo-soul. Bekend van haar optreden van The Talent Scouts en muzikale video’s op haar lifestyle account @jaleesaisabella www.instagram.com/jaleesaisabella, neemt ze haar publiek mee op een betoverende reis met haar krachtige en meeslepende vocalen samen met haar band The Livingtons.

Zij zijn een harmonieus groepje muzikanten dat graag nummers in een semi-akoestisch jasje stopt. Ze zijn opgegroeid in de tijd waarbij covers werden opgenomen in de huiskamer met een webcam. Hier konden zij uren naar kijken!

Nu zijn ze vaak zelf te vinden in hun tot huiskamer omgetoverde studio, waarin zij met toffe gastartiesten covers opnemen in een r&b, ballad, soul of funky jasje.

Wil je ook meedoen met Podium Oosterwold?
Woon je in Oosterwold en heb je een talent op het gebied van dans, comedy, muziek, sport, spel, koken, knutselen, schilderen, bouwen, brouwen, theater, vertellingen, poëzie, of iets daar tussenin? Geef je op via de site: https://podiumoosterwold.nl/

 

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!