Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursusdag Reiki 1

10 maart

€70

Linnet van der Wal is als reiki Master opgeleid bij Mundo Armonia in de traditionele Reiki Usui Shiki Ryoho-lijn van Shinobu Saito. Zij was een van de oorspronkelijke 22 Reiki Masters die Hawayo Takata in de jaren 1970 in de westerse wereld initieerde.

Tijdens de cursusdag leer je werken met de vitale reiki levensenergie en word je in lijn gebracht met de reiki energie (initiatie); je bent dan verbonden met de Reiki-energie die het mogelijk maakt om de energie te ontvangen en door te geven.

Na de cursusdag ben je gekwalificeerd om de Universele Vitale Energie via de handen te kanaliseren en als gekwalificeerd reiki 1 beoefenaar te werken.

Je ontvangt een diploma en om reiki te blijven oefenen en steeds meer vertrouwd te raken met de energie is er de mogelijkheid om als observant bij de andere geplande cursussen te zijn. Hierin kun je de inhoud verfrissen en samen met anderen oefenen.

Reiki is het pad van bewustwording, meditatie en zelfinzicht. Om te blijven verdiepen zijn er zowel in Almere Oosterwold als in Hilversum oefen avonden vanuit de opleiding Mundo Armonia waar Linnet is opgeleid als reiki Master. https://www.mundoarmonia-academy.com/reiki-usui-I

Voor meer informatie en inschrijven: https://hipsy.nl/event/38037-reiki-1

Wanneer: Zaterdag 13 april
Tijd: 10.00uur tot 17.00uur
Waar: Hannah Arendtweg 103, Almere

Gegevens

Datum:
10 maart
Kosten:
€70
Site:
https://hipsy.nl/event/38037-reiki-1

Organisator

Linnet van der Wal
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hannah Arendtweg 103
Hannah Arendtweg 103
Almere, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!