Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dansen & Delen April

21 april @ 20:00 - 22:00

€25,80

Voor vrouwen die zichzelf en elkaar willen zien, horen, vieren, huilen, inspireren, helen, voelen, ont-moeten. Vrouwen die willen zijn. Gewoon zoals je bent.

Er zijn verschillende vormen van vrouwencirkels. De cirkels waar ik over hoedt zijn een vaste cirkel in Almere Oosterwold, waar we een half jaar lang, maandelijks met eenzelfde groep samenkomen (www.honouryournature.com). En de andere cirkel is een danscirkel, waar je eenmalig, of een aantal losse keren naartoe kunt komen. De danscirkel heet Dansen&Delen en is eens per maand in het yoga centrum.

DE DANSCIRKEL: Dansen & Delen

We beginnen elke avond met een half uur intuïtief dansen, om onze emoties de ruimte te geven, ze in beweging te brengen en in ons lijf te komen. Vanuit die plek gaan we delen.
De avond is een reis in jezelf. De muziek omhult je en je mag je daarin volledig laten meenemen naar de lagen van jezelf die niet in woorden te vatten zijn. Ik begeleidt je zacht bij het in beweging komen, maar de vorm is helemaal vrij. Het gaat juist om expressie geven aan jouw authentieke binnenwereld. Hoe dat er uit ziet maakt niets uit. En dat is spannend – i know! Ons lichaam verzameld onze verhalen en soms kunnen die alleen uitgesproken worden in vorm, of vinden de woorden hun weg naar buiten als er al in beweging expressie aan is gegeven.

En dat uitspreken doen we na de beweging.
We delen in de cirkel om de beurt wat er in ons leeft, de rest is aanwezig in volle aandacht voor elkaar, zonder te reageren of iets op te hoeven lossen. Alles mag er gewoon zijn. De cirkel is een veilige plek om te reflecteren, huilen, lachen, vieren, rouwen, frustreren, verwonderen.. Door ons naar binnen te keren en daar naar buiten toe expressie aan t geven, komen we dichterbij ons ware zelf.

De cirkel is een plek waar we allemaal ruimte mogen innemen, er is genoeg. Je zult jezelf in/en elkaar zien voor de prachtige en krachtige wezens die we zijn! Naast het delen, doen we soms ook een oefeningen samen om verder naar binnen te gaan.

Ik, Natída, begeleid de avonden, maar ben zelf ook onderdeel van de cirkel. Niet boven je of achter je, maar hand in hand met je in de cirkel!
Alles van jou, danst met alles van mij in de cirkel.
——————————————-

Benieuwd naar mij? check ook mn website www.honouryournature.com of mn instagram @natidala

——————————————-
Almere Oosterwold ligt op 25 mins rijden van zowel Amsterdam als Utrecht. Parkeren voor de deur is gratis!
Zondag 21 april 2024 van 20:00 tot 22:00

Yoga Centrum Oosterwold – Yoga Meirink, Ban Zhaoweg 10, 1349 LN Almere, Nederland

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€25,80
Site:
https://hipsy.nl/event/41345-dansen-delen

Organisator

HonourYourNature
Telefoon
06 22468036
E-mail
honouryournature@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Yoga Centrum Oosterwold
Ban Zhaoweg 10
Almere, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 1428 7243.
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!