Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Groene Plantenmarkt

1 april @ 11:00 - 16:00

Gratis

Duurzame plantenmarkt met planten zonder gif en kunstmest.

Er is steeds meer vraag naar planten die zijn gekweekt zonder gif en kunstmest, die goed zijn voor insecten en makkelijk groeien in de tuin. Een mooi moment om de derde editie van De Groene Plantenmarkt aan te kondigen, een 100% duurzame en bij-vriendelijke markt in Almere Oosterwold.

Georganiseerd door StadsBomerij, Kwekerij de Arend, Kwekerij de Eenvoud. 2e paasdag maandag 1 april van 11.00 tot 16.00 aan de Pieperweg 17, bij de Tiny Houses en de Lidl.

Met trots en plezier presenteren wij kwekers van inheemse en vaste planten, kruiden, bloembollen, voedselbosplanten, planten voor paarden en fruitbomen. Boomstammetjes met eetbare paddenstoelen, tuingereedschap en tuinboeken zullen niet ontbreken! Ook Heg & Landschap is weer aanwezig om u meer te vertellen over het vlechten van heggen, het IVN is aanwezig, er is een zadenruilbeurs, en de Riet- en Ruigtekapper kan u alles vertellen over het maaien met de zeis.

Met kwekerij Stekkers, kwekerij Veldhof, Kruiderij Hof van Eeden, Kwekerij Aaldering de stek, Plant en paard, Natural Bulbs, de Plantenmaker, de Wiltfang, Tuinjoop, Groene Takken, Heg en Landschap, de Koperwiek, IVN, zadenruilbeurs

zie ook www.degroeneplantenmarkt.nl

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.degroeneplantenmarkt.nl/

Organisator

Stadsbomerij
Telefoon
06-12845500
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stadsbomerij
Pieperweg 17
Almere, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-12845500
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!