Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MIND Body Retreat

20 april @ 14:00 - 16:00

Gratis

Op zaterdag 20 april 2024 om 14.00 uur organiseren twee 1e-jaars-studenten communicatie uiut Oosterwold een fundraiser voor Stichting MIND. Speciaal voor vrouwen die weleens positieve of negatieve stress ervaren het evenement MIND & Body Retreat in het Yogacentrum Oosterwold.

Op deze middag sta JIJ als vrouw centraal! We laten de stress van onze schouders afglijden en gaan samen met jou terug naar het vinden van je innerlijke rust. Ook leren we deze middag over de bij positieve of negatieve stress betrokken hormonen die ons welbevinden beinvloeden.

Stichting MIND is een organisatie die zich inzet voor een samenleving waarin psychische gezondheid gekoesterd wordt en maakt zich sterk voor het voorkomen van onnodig psychisch leed.
We hopen deze middag geld in te zamelen voor de hulplijn van MIND, zodat er altijd iemand bereikbaar is in geval van psychische nood.

Meer weten over dit evenement of inschrijven? Download dan de app “Yogacentrum Oosterwold” (beschikbaar voor Android & IOS). Klik op de homepagina en scroll tot je ‘MIND & Body Retreat’ tegenkomt, de rest spreekt voor zichzelf.

Wees er snel bij want om jou alle aandacht te kunnen geven, hebben we maximaal 20 plekken beschikbaar. Deelname is gratis, een donatie wordt op prijs gesteld.😊

Kan je helaas niet maar wil je wel doneren voor de hulplijn van MIND? Klik dan op onze donatie pagina via de link: https://starteeneigenevenement.doemeemetmind.nl/teams/milou-anouk-1

Met speciale dank aan Yogacentrum Oosterwold voor het beschikbaar stellen van hun mooie locatie en het sponsoren van deze fundraiser!

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Yoga Centrum Oosterwold
Telefoon
06 1428 7243.
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Yoga Centrum Oosterwold
Ban Zhaoweg 10
Almere, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 1428 7243.
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!