Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Atelier – Atelier Vliervelden & Timmerwerkplaats Juist Hout – Stal Vliervelden

30 maart @ 10:00 - 13:00

Open Atelier – Atelier Vliervelden (Jos Bregman) & Timmerwerkplaats Juist Hout. (Thijs Kommers) – Goethelaan 163 (in de stal) – Timmerbank voor kids – Houtdraaidemo’s – Van de tap, in je eigen glas: Bulgaarse honing en Karnheuvelse walnootolie – Surround-bos-theater – Zaterdag 30 maart 2024 – 10.00 – 13 uur

Deze keer organiseer ik, Jos Bregman, samen met mijn buurman Thijs een Open Atelier en Timmerwerkplaats. We zijn beide gevestigd in de koeienstal Vliervelden en we delen een passie voor hout. Ik als kunstenaar, hij als ambachtsman. Mooi te combineren met koffie bij Odin en de koeien in de stal (nog veel kalfjes!) Onder de vlag van Almeerse Weelde vind je mijn atelier, en onder de ‘hemeltrap’, Thijs’ werkplaats. Kom kijken in mijn surround-bostheater en Thijs’ houtwerkplaats en leg je hout-boom-wensen voor ons neer. Alles kan! Spreek mij ook aan in mijn rol als boombutler (www.boombutler.nl) voor de boomverzorging of boomwens in je tuin. Thijs kun je vragen voor aftimmeringen, kasten en ambachtelijke houtklussen.

Voor ouders met kroost: begeleid je kids en leer ze spijkeren op de fenomenale timmerbank. Ik heb de hamers en de spijkers. Thijs doet houtdraaidemo’s.

Taphoning: neem je eigen glas mee voor honing van de tap! – www.bergimkerhoning.nl – €12/kilo) Walnootolie van de tap: neem je eigen flesje mee (www.karnheuvelsenotengaard.nl – €6/100ml) Ook gevulde potten honing met etiket te koop en olieflesjes met etiket te koop.

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
10:00 - 13:00
Site:
http://www.natureaccess.nl

Organisator

Jos Bregman
Telefoon
0655755014
E-mail
jos@natureaccess.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stadsboerderij Vliervelden
Goethelaan 163
Almere, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!