Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Shamanic Medicine Dance with DJ Iskra

30 maart @ 19:00 - 23:00

€5 – €15

DJ ISKRA BELA
DJ Iskra is herbalist, medicijnvrouw, danseres en kunstenares. Zij maakt medicijn van planten die zij zelf verbouwt in haar permacultuur tuin in Amsterdam. Vier jaar geleden ontwikkelde zij de Heart Elixir van meidoorn, om mensen in Nederland te inspireren eigen lokale kruiden te gebruiken in plaats van het bij andere culturen te halen zoals Cacao. Heart Opening Elixir heeft vergelijkbare eigenschappen; het opent je hart centrum, kalmeert je mind, reduceert stress/onrust en brengt je in een diepere connectie met de muziek.

Iskra opent de ceremonie met een mocktail van Heart Elixir & Hibiscus (5 euro, niet psycho actief), gemixt met downtempo tantric tunes en een intensieve oefeningen om je multidimensionale belevingswereld en animal powers te (re)activeren. Iskra ontwierp haar unieke stijl “Embody Peace”, een blend van contemporary dance, body work, tantra, dicht bij de natuur wonen, de hartslag van de Aarde, shamanisme en kunst

NOELLE STERK / FEELING OHM
Noëlle Sterk is eigenaresse van de forest temple van Feeling Ohm, de nieuwe massage & coaching praktijk in Oosterwold Almere. Noëlle heeft het talent om sacred spaces te creëren en mooie mensen & disciplines samen te brengen. Zij is deze avond je gastvrouw en verzorgt helende aroma’s en “mini treats for your dancing feet”. Iskra en Noëlle ontmoetten elkaar op Ruigoord en spontaan kwam deze “sympathic resonance” tot stand. Deze avond is hun eerste speelse co-creatie voor Oosterwold Community.

MEER INFO:
www.iskramassage.nl/products | www.instagram.com/iskrabela
https://hipsy.nl/iskras-herbal-alchemy

www.feelingohm.com | www.Instagram.com/feelingohm
https://hipsy.nl/feeling-ohm

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€5 – €15
Site:
https://hipsy.nl/event/43076-shamanic-medicine-dance-with-dj-iskra-feeling-ohm

Organisator

feelingohm
Telefoon
0657315471
E-mail
info@feelingohm.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Live to Be
Ubuntulaan 31
Almere, 1349 EH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!