Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zeven Dagen Focus

19 juni 2023 @ 09:00 - 25 juni 2023 @ 11:45

€40

ZEVEN DAGEN FOCUS
Gun jezelf een Retraite om jezelf te helen, je missie te voelen en je eigen weg duidelijk voor je te zien. Je kunt zelf kiezen of je de retraite een enkele dag, twee dagen of zelfs zeven dagen lang laat duren. Je brengt je eigen eten mee of gaat hier in de buurt lunchen. Zo eet je wat jezelf lekker vindt. Voor water, thee en koffie zorgen wij.
We beginnen in de ochtend met een actieve yogales die ons voorbereidt op de eerste, geleide meditatie. Na de lunch een stilte meditatie en tijd om intuitief te schrijven. We sluiten de dag af met een wat rustigere yogales. Een prachtige dag om jezelf te verbinden; yoga.
De zonnewende gaat gepaard met een bijzondere verhouding van de verschillende energieën in de natuur. Energieën die ook ons beïnvloeden. Vandaar dat we in deze week de invloed van de energie op onszelf en de wereld om ons heen onderzoeken. Dat doen we door elke dag een energetisch centrum, een chakra centraal te stellen. We openen de chakra, stimuleren en harmoniseren de energie hier en ervaren wat dit fysiek, maar ook mentaal en emotioneel voor ons kan betekenen. Hoe we dit kunnen gebruiken om ons zelf weer heel te voelen, te ‘healen’.

Gegevens

Begin:
19 juni 2023 @ 09:00
Einde:
25 juni 2023 @ 11:45
Kosten:
€40
Site:
http://www.yogacentrumoosterwold.nl/

Organisator

Yoga Centrum Oosterwold
Telefoon
06 1428 7243.
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Yoga Centrum Oosterwold
Ban Zhaoweg 10
Almere, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 1428 7243.
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!