Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ZOMERVOORSTELLING CARNAGE OP STADSBOERDERIJ ALMERE

19 juni @ 20:30 - 22:30

€23

De Suburbia zomervoorstelling is een heerlijk avondje uit op het erf van Stadsboerderij Almere op Stadslandgoed De Kemphaan. Deze zomer speelt Suburbia Carnage, een gemene komedie over beschaafde mensen.

Carnage, ook bekend onder de originele titel De God van de slachting, is wereldwijd een vaak gespeeld stuk, geliefd bij regisseurs, acteurs én publiek. Roman Polanski verfilmde het stuk in 2011 tot de succesvolle speelfilm Carnage.

Twee elfjarige jongens zijn aan het vechten op het schoolplein. De een slaat met een stok, de ander verliest twee snijtanden. De ouders komen samen en bespreken de kwestie, zoals beschaafde mensen dat doen.

Maar wat begint als een beleefde ontmoeting tussen tolerante, verstandige mensen, compleet met espresso en clafoutis (taart), ontaardt in een gevecht waar de ouders hun kinderen overtreffen.

Voor aanvang van de voorstelling bereidt Jim Groot het driegangendiner Zomerweelde, met uitsluitend biologische, lokale en seizoensgebonden groenten en producten van de beste kwaliteit. Jim doet zijn inkopen onder meer op de Boerenmarkt van Stadsboerderij Almere. De basis van het diner is een plantaardig driegangenmenu met heerlijke, verse en afwisselende smaken en texturen. Als bijgerecht kan je mals rundvlees bijbestellen, direct afkomstig van de biologisch dynamische Stadsboerderij Almere.

Prijzen
Regulier tarief: € 28,00 (woensdag, donderdag) en € 30,00 (vrijdag, zaterdag, zondag).
Bewoners van Oosterwold krijgen € 5,00 korting!
€ 23,00 (woensdag, donderdag) en € 25,00 (vrijdag, zaterdag, zondag)
Bestellen
Bestel uw kaarten via: www.suburbia.nl/voorstelling/carnage
Ga naar KAARTEN.
Klik op de gewenste DATUM.
Log in op uw account of maak binnen 2 minuten een account aan.
Voer de code in: OOSTERWOLD24
Nu verschijnt automatisch het juiste kortingstarief.
Kies het aantal kaarten (max. 2)
Bestel apart daarna het driegangendiner.

Prijzen diner
€ 30,00 (plantaardig diner) en € 7,50 voor het vlees, als bijgerecht.

De zomervoorstelling is te zien van 19 juni t/m 28 juli 2024 op Stadsboerderij Almere. Van woensdag t/m zondag, aanvang om 20.30u, behalve op zondag, dan is de aanvang om 15.00u. Van woensdag t/m zaterdag diner, aanvang 18.30 uur. Op zondag is geen diner. Meer informatie: www.suburbia.nl/voorstelling/carnage.

Tekst: Yasmina Reza, vertaling: Laurens Spoor, regie: Albert Lubbers, spel: Hanne Arendzen, Ali-Ben Horsting, Kirsten Mulder, Chiem Vreeken.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€23
Site:
www.suburbia.nl/voorstelling/carnage

Organisator

Theatergroep Suburbia
Telefoon
036-8448148
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stadsboerderij De Kemphaan
Kemphaanpad 14
Almere, Nederland
+ Google Maps

Bedankt voor je inschrijving!