Het Groene Huisje

Adres:
Emile Durkheimweg 161, 1341 AA Almere
Telefoon:
(06) 51 05 45 34
Website:

Op zoek naar een plek om ongestoord aan het werk te zijn? Een behaaglijke sfeervolle plek, waar je je snel thuis voelt en de vogels hoort fluiten?

Als je op zoek bent naar een ruimte om bijvoorbeeld mensen te begeleiden, opdrachtgevers te ontvangen, een dagje thuis te werken of samen te komen met een kleine groep, kom dan eens kijken en voelen of ‘Het Groene Huisje’ een plek is die bij jou past.

‘Het Groene Huisje’ is te huur per dagdeel (ochtend, middag, avond, ook in het weekeinde) zowel incidenteel als op structurele basis. Het huisje heeft vrij uitzicht op de bosrand en ligt in de luwte van de gemeenschappelijke tuin van Bosveld. Het is ongeveer 30 m2 groot met een kleine keuken en badkamer. Verwarming met pelletkachel.

Voor vergaderingen en andere bijeenkomsten ‘op een stoel’ passen er zo’n 15 mensen in het huisje. Voor lichaamswerk waarbij mensen op matjes moeten liggen is de ruimte geschikt voor max 7 personen. Maar kom vooral zelf kijken wat zou passen voor jouw werkzaamheden of bijeenkomst.

Kosten:

los dagdeel €35
losse hele dag €60
Vast dagdeel elke week per maand €100
Vaste hele dag elke week per maand €200

 

Heb je interesse of vragen? Stuur een pb-tje of een mailtje naar lisestrijdhorst@gmail.com

Routebeschrijving

Het groene huisje bevindt zich aan de Emile Durkheimweg tussen nummer 153 en 163

Kom je lopend?
Loop voorbij nummer 153 en loop voor de fietsenstalling linksaf de tuin in waar achterin links het Groene huisje staat.

Kom je met de fiets?
Je fiets kan je parkeren in de fietsenstalling aan je linkerhand voor nummer 163. Daarna loop je een klein stukje terug om het pad langs de vijver in te slaan richting het Groene huisje.

Kom je met de auto?
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid indien mogelijk parkeren bij de ingang van het Kathedralenbos (Google: ‘Bushalte Nachtegaallaan’, zie A op het plaatje).
Na 200 meter via het bos de tuin van ‘Bosveld’ in lopen (zie B op het plaatje) tot voorbij een fietsenstalling (de blauwe stip) aan je rechterhand. Bij de keerlus rechtsaf de Emile Durkheimweg in gaan tot voorbij nummer 163 en de tweede fietsenstalling en vóór nummer 153. Hier loop je rechtsaf de tuin in waar achterin links het groene huisje staat.

Ivm overlast voor de bewoners gelieve niet door de rest van de tuin lopen of in de straat te parkeren.

 

Deel dit bedrijfsprofiel:

Deel dit bedrijfsprofiel:

Bedankt voor je inschrijving!