Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Proefdag Embodied Alchemy 24 mei

24 mei

€111

In oktober 2024 start een jaartraining om jouw vijf- en hoger dimensionele blauwdruk in al je lichamen te realiseren. Voor wie hier kennis mee wil maken is er een proefdag op 24 mei of 5 juli. Je kunt met deze dagen mee doen zonder dat je de jaartraining gaat volgen.
Deze dag is 111 euro inclusief BTW. Aanmelden via email van Joanne

Hieronder de informatie van de Jaartraining.

Wij zijn als mensen al tientallen jaren bewust dat er een transitie gaande is van 3D naar 5D.
Dat is een ingrijpende tranformatie en transmutatie voor het fysieke lichaam en onze fijnstoffelijke lichamen. Het fysieke lichaam verandert van wat wij noemen een materieel lichaam naar een meer vloeibaar lichaam, het plasma lichaam.

Tegelijkertijd met het activeren van het plasma lichaam worden ook alle karmische lijnen van al jouw levens tot nu toe, opgeruimd en opgelost. Dat vraagt aandacht, heling en bereidheid tot loslaten van al het oude,

Wij hebben een jaartraining ontwikkeld om met elkaar al deze facetten te doorlopen, je multidimensionaliteit verder te openen, healing op galactische kindstukken en waar nodig op andere lagen. Wij noemen het graag een jaaroplijning.
Het resultaat van dit jaar is dat je met veel meer gemak de transitie maakt naar 5D en een groot aandeel levert aan het collectieve veld en de potentiele tijdlijnen van Gaia.

Welkom in het nieuwe paradigma.

Embodied Alchemy
De transitie van een fysiek naar een plasma lichaam is een proces van alchemie, het omzetten van lood naar goud: jouw plasma lichaam heeft hele andere eigenschappen dan je fysiek lichaam, wij kunnen hier echt van ‘goud’ spreken. Het is kristallijn van structuur, draagt veel meer licht in zich, is schoon en houdt geen karma vast. Het brengt je chakra’s naar een veel subtieler niveau van levenskracht, ervaring en multidimensionele expansie.
Embodied houdt in belichaamd, iedere cel van jouw lichaam gaat mee in deze transitie en gaat een octaaf omhoog in frequentie.

The New Galactic human Blueprint
In Lemurie en Atlantis hadden wij nog een blauwdruk die dichterbij onze galactische blauwdruk lag.

In Lemurie was ons lichaam transparanter en vloeibaarder en waren wij niet gevoelig voor ziekte. In Atlantis hadden wij het vermogen om o.a. gebruik te maken van kristaltechnologie door ons bewustzijn en afstemming op Source. Dit duurde tot het misbruikt werd en er dualiteit ontstond, de frequentie omlaag ging en ons DNA gereduceerd werd tot twee strengen ipv twaalf strengen.
Deze hele cyclus van dualiteit en leren in de derde dimensie, zijn wij aan het afronden om met meer bewustzijn en individuele autonomie onze Galactische blauwdruk opnieuw te activeren.

Werkwijze
In de jaartraining werken wij vanuit ‘intuitive allowance’. Dat houdt in dat wij wel vanuit een bepaald kader werken, maar wij ons laten leiden wat wanneer aan bod komt.

De hele training is een her-innering van wie jij bent, integratie van wat jij in vorige levens ontwikkeld hebt en in specifieke sterrenstelsels of jouw galactische ‘heritage’. Wij zijn al vele malen geascendeerd, met dit verschil dat ons fysieke lichaam nu mee gaat.

Een groot deel van ons gezamenlijke werk is gericht op activatie, een iets kleiner deel op loslaten van oud karma en heling.
Zowel de activaties als het helingspotentieel van een groep multidimensionele mensen is heel krachtig.
Als ons werk heeft ook een krachtige doorwerking naar het collectieve veld, naar het maatschappelijk veld, naar de aarde en haar fijnstoffelijke beings en naar het galactische veld.

Co-creatie
De eerste laag van co-creatie is tussen ons als groep. Ieder van ons draagt bij aan hoe het veld zich opent en verdiept. Ook co-creeren wij met een Galactisch team, de aarde, de Solar beings, jouw eigen begeleiders, jouw eigen andere zelven als draken, elven, mermaids enz. en alle aardse multidimensionele wezentjes zoals ’the little people’, de bomen enz.

Gegevens

Datum:
24 mei
Kosten:
€111
Site:
ttps://joannevanwijgerden.nl/embodied-alchemie

Organisator

Joanne van Wijgerden
Telefoon
0649796459
E-mail
joanne@healingarts.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Open Ruimte
Jos. Bakerstraat 40
Almere, 1311 GA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bedankt voor je inschrijving!