Ondernemer stelt zich voor: Else – Bewustzijn coach en Therapeut

Wat is je onderneming?
Mijn praktijk heet ikbenelse.nl. Ik ben Bewustzijn coach, Energetisch therapeut en Spagyriek Therapeut.
Mijn roots liggen in de Reguliere Gezondheidszorg waarin ik gewerkt heb als HBO-V verpleegkundige.
Het pad dat ik doorlopen heb heeft mij geleid naar mijn eigen praktijk waar ik erg dankbaar voor ben.
Ik heb tijdens deze reis vele opleidingen genoten en levenslessen ontrafeld en getransformeerd, die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Deze wijsheden neem ik mee in de begeleiding die ik geef.
Door mijn groot waarnemingsvermogen, coachende kwaliteiten en direct daarbij werkende energetische kwaliteiten, ben ik breed inzetbaar voor vele soorten hulpvragen. Of de ingang nu een fysieke klacht is of een Zingevingsvraagstuk, het doel is het in balans brengen van meerdere aspecten van iemands leven in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Vanuit dat punt kan iemand bewuste keuzes maken vanuit zijn eigen kracht en kern.
Allerlei onderwerpen kunnen dus aan bod komen, denk aan Persoonlijke ontwikkeling, relatievraagstukken, overspannenheid, burn-out, depressieve gevoelens, fysieke problemen, Hoog sensitiviteit, omgaan met veranderingen, Rouw en Verlies en Zingevingsvraagstukken.

Na mijn eigen confrontatie met borstkanker heb ik besloten om mijn praktijk ook open te stellen voor mensen die geconfronteerd zijn met kanker en behoefte hebben om de regie van hun leven weer meer ter hand te nemen. Samen op onderzoek gaan wat helpend en dienend is om jouw hart weer te laten leven voor jou.

Wat maakt jouw onderneming uniek?
1+1=3 is de uitdrukking die recht doet aan wat mijn onderneming ikbenelse.nl uniek maakt.
Het geheel is meer dan de som der delen.
Tijdens de consulten die ik mag geven, vindt er een alchemistisch huwelijk plaats, waarin de energie waarmee ik mag werken van de Meesters van de Witte Broederschap zal toewerken naar het aanzetten van het Zelfhelend vermogen. Deze energie is volledig afgestemd op de unieke Zijn en bewustwordingsniveau van de persoon die bij mij komt. Door de wet van aantrekking en de wet van synchroniciteit zal datgene zich ontvouwen waar licht op geschenen mag worden.
Ik ben al vele jaren verbonden aan de Meesters van de Witte Broederschap waarin de energie van Wijsheid en Integratie verscholen zit.  Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij Ronald Nieuwenhuizen, die een werkwijze ontwikkeld heeft die Bewustzijnssynthese heet en onderdeel is van het Spiritueel Bewustzijncentrum Spagyriek Nederland. Het is het pad van de leer van het Zijn, waarin de beweging van binnenuit komt naar innerlijke wijsheid en bewustzijnsverruiming. Door deze prachtige werkwijze heb ik een breed spectrum aan instrumenten om in te zetten op die momenten die passend en helpend zijn in het bewustwordingsproces. Denk aan het werken met numerologie, enneatypes, de energetische werking van de planten binnen de Spagyriek, familieopstellingen en niet te vergeten de coachende vaardigheden die ingezet worden.

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?
De rust en de natuur die ik hier vind, is een mooie basis waarin ik mijn praktijk verder vorm mag geven. Dit heeft ook een positieve invloed op de cliënten die in mijn praktijk komen. Ze ervaren de rust, de ruimte en sereniteit van deze mooie plek. Het werken in de tuin en het afstemmen op de natuur en de seizoenen, zorgt ervoor dat ik mij kan ontspannen en weer kan opladen om vanuit mijn eigen kern dienstbaar te kunnen zijn.

Bij welke andere ondernemers ben je zelf klant?
Mijn website heb ik laten maken door Gewoon Gemaakt en ik ben begonnen met een cursus keramiek bij Atelier de Ambachtelijke Korf. Sinds vorig jaar ben ik lid van de Coöperatie Stadslandbouw Oosterwold. Bij Aktief Bloemsierkunst haal ik zo nu en dan mijn bloemen.
En als ik zie hoeveel ondernemers in dit mooie gebied actief zijn, daagt het mij ook weer uit om mijn eigen horizon te verbreden!

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!