Ondernemer stelt zich voor: Noëlle Sterk – Feeling Ohm ~ Retreat for the Soul

Wat is je onderneming?
Feeling Ohm ~ Retreat for the Soul
Hi, ik ben Noëlle en ik heb een prachtige praktijk / retraite plek geopend aan de bosrand; Emile Durkheimweg 143. Feeling Ohm staat symbool voor thuis komen in je kern, je meest pure Zelf. Ik geef één op één sessies van 1.5 uur tot een halve dag en combineer massage met energetisch lichaamswerk en coaching. Ik organiseer ook pelgrimages en retraites voor groepen en ben in te huren als vega(n) chef voor retraites en groepen.

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?
Zo fijn! Na bijna 3 jaar leven op wielen (erg leuk) had ik behoefte aan vaste aarde onder mijn voeten. Nu met mijn eigen praktijkruimte in Oosterwold voelt dat als een droom die uitkomt én als een next level in mijn werk. Ik ben heel benieuwd welke mensen uit Oosterwold ik in mijn praktijk mag ontmoeten. Ik hou van de vrije geest en creativiteit hier; het sluit aan bij wie ik zelf ben. Ik ben al begonnen met uitwisselen met andere therapeuten en er borrelt van alles, in potentie. Ik hou van co-creatie en hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan meer balans en levensgeluk in Oosterwold.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf klant?
Ik doe mijn inkopen bij de Odin en de Appie, kom graag (alhoewel..) bij Vivian van Forest Fysio. Ik volg graag een lesje bij Yoga Centrum Oosterwold, voel me betrokken bij Live to Be en ben fan van Embodied Nature en Stroom Acupunctuur. Ik heb naast bakkerij Tureluur nu ook de zorgbakkerij ontdekt en de rest moet ik allemaal nog ontdekken.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!