Ondernemer stelt zich voor: Chantal van Huisstede – Hypnotherapeut

Wat is je onderneming:
Mijn naam is Chantal van Huisstede, 35 jaar en ik ben hypnotherapeut. Mijn praktijk heet Hypnotherapie Paradijsvogel en mijn praktijk zit in Almere Hout aan de mooie Paradijsvogelweg.
Ik woon samen met mijn vriend en wij wonen hier nog maar kort.
In mijn praktijk help ik mensen met diverse problemen, zoals angsten, fobieën, allergie/hooikoorts, negatief zelfbeeld/ negatieve overtuigingen, stoppen met roken, slaapproblemen, allerlei belemmeringen. Dit doe ik door mensen in een hele ontspannen staat te brengen. De mensen die ik help vergelijken mijn sessies als dagdromen onder begeleiding.

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?
Ik vind de plek om hier te wonen en te ondernemen geweldig. Het is een landelijk gevoel maar je hebt alles hier bij de hand. Het voelt als een dorp op zich. En ik zit erg centraal omdat ik heel dichtbij de snelweg woon dus de ligging is heel prettig.

Wat maakt jouw onderneming uniek?
Mijn praktijkruimte zit op een mooie landelijke locatie aan huis, een hele fijne, knusse ruimte al zeg ik het zelf.
Daarnaast geef ik ook sessies online en dat is erg gunstig wanneer mensen te ver weg wonen. Afstand speelt dus geen rol.
Ook wanneer mensen in de buurt wonen maar het prettig vinden om dit online te doen, vanuit hun eigen bank of fijne stoel is dat uiteraard mogelijk.
Ik zorg in elke sessie voor een veilige omgeving waarin alles wat er gebeurt, in vertrouwen gebeurt. En omdat geen mens hetzelfde is, bekijk ik dan ook wat er nodig is zodat ik sessies op maat kan geven. Ook heb ik geen lange wachtlijsten omdat mensen vaak binnen 3 sessies van hun probleem af zijn, dus heb ik weer ruimte om nieuwe mensen te helpen. Mijn doel is mensen te helpen zodat ze weer grip krijgen op hun leven. Vaarwel te zeggen van allerlei belemmeringen en hallo te zeggen tegen vrijheid!

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf klant?
We zijn druk bezig met verbouwen en hebben helaas nog niet veel tijd gevonden om Oosterwold te ontdekken maar in het nieuwe jaar is hier zeker tijd voor en gaan we dat dan ook zeker doen. We zijn in elk geval heel erg blij met de winkels hier in de buurt, de Albert Heijn, de Action, etc. En hoe lekker is het om af en toe een huisgemaakte Friet Rendang te halen bij De Frietboerderij.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!