Ondernemer stelt zich voor: Tjitske Storm – Textielkunstenaar

Wat is je onderneming:
Mijn onderneming heet Tjitske Storm en ik ben sinds een jaar gestart als textielkunstenaar met mijn eigen wandkleden collecties. Daarnaast werk ik sinds kort ook bij het Odin foodcafé, als uw lokale barista. 😉
Met mijn kunst wil ik de eenheid en de diversiteit van het leven en de natuur laten zien, en daarin zijn symbiotische relaties op dit moment mijn grootste inspiratiebron.

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?
Ik werk voor mijn kunst vooral vanuit mijn kleine huisje. Aan de ene kant fijn, want het is heel rustig en ik kan hard muziek opzetten en meezingen. Maar ik mis soms wel het hebben van een werkplek of iets dergelijks, om te delen met mede-ondernemers.
Ik vind het fijn om daarnaast bij de Odin te werken, omdat ik zo even uit mijn eigen wereldje kom en sociaal kan zijn. En het is heel tof dat Odin een aantal van mijn werken exposeert. Er wonen en werken veel zelfstandig ondernemers in Oosterwold, en ik merk dat iedereen elkaar steunt, ook in mentale zin. Die ondersteuning doet mij heel erg goed. Hier samenleven met de buurt en de natuur is waar ik blij van word, en ook de reden dat ik hier ben komen wonen.

Wat maakt jouw onderneming uniek?
De kunst zelf, ik creëer vanuit mijn hart/emotie en ik haal inspiratie uit mijn reizen, de natuur, omgeving en persoonlijke ervaringen.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf klant?
Odin, Bakkerij De Tureluur, Het Vosje, Ra Cacao, Natida van Honour Your Nature.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!