Podium Oosterwold Artiest: Jolle Roelofs

Podium Oosterwold is een creatief en cultureel festival in Almere Oosterwold. Het laat zien wie en wat er leeft in deze bijzondere wijk van Almere en het biedt een podium voor de verscheidenheid aan talent dat hier groeit en bloeit! Het is zowel een stadsfestival, een cultureel evenement, een feest voor de meerwaardezoeker en een groot volksfeest!

Elke week zetten we alvast een artiest in de spotlights. Deze week:

Jolle Roelofs

Jolle Roelofs (1978) componeert, speelt en produceert muziek, maakt muziektheatervoorstellingen, installaties en multimediale performances.

Speciaal voor Almere Oosterwold maakt Jolle een muzikale performance van ongeveer 40 minuten, waarbij gebruik wordt gemaakt van elektronica en live instrumenten. Er zijn onder andere samples gemaakt van opnames in en om de tuin. Laat je onderdompelen in de instrumentale fantasie van natuur en muziek!

Wil je ook meedoen met Podium Oosterwold?
Woon je in Oosterwold en heb je een talent op het gebied van dans, comedy, muziek, sport, spel, koken, knutselen, schilderen, bouwen, brouwen, theater, vertellingen, poëzie, of iets daar tussenin? Geef je op via de site: https://podiumoosterwold.nl/

 

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!