Podium Oosterwold Artiest: Wimpie & de Domino’s

Podium Oosterwold is een creatief en cultureel festival in Almere Oosterwold. Het laat zien wie en wat er leeft in deze bijzondere wijk van Almere en het biedt een podium voor de verscheidenheid aan talent dat hier groeit en bloeit! Het is zowel een stadsfestival, een cultureel evenement, een feest voor de meerwaardezoeker en een groot volksfeest!

Elke week zetten we alvast een artiest in de spotlights. Deze week:

Wimpie & de Domino’s

Wimpie & de Domino’s zijn de onbetwiste rock & rollhelden van Nederland, een band die de harten van fans veroverd met hun onweerstaanbare energie en aanstekelijke muziek.
Deze unieke band, bestaande uit getalenteerde individuen met een verstandelijke beperking, laat zien dat passie en doorzettingsvermogen geen grenzen kennen.
Met hun kenmerkende mix van rock, pop en een vleugje humor weten ze keer op keer het publiek te betoveren en te laten dansen. Wimpie & de Domino’s zijn niet alleen een band, maar een bron van inspiratie en een voorbeeld van de kracht van muziek om verbinding te creëren en vooroordelen te overstijgen. Hun optredens zijn legendarisch en hun muziek blijft in het hart van iedereen die het geluk heeft gehad om ze te zien optreden.
Laat je meeslepen door de ontembare spirit van Wimpie & de Domino’s, de rock & rollste band van Nederland!

Wil je ook meedoen met Podium Oosterwold?
Woon je in Oosterwold en heb je een talent op het gebied van dans, comedy, muziek, sport, spel, koken, knutselen, schilderen, bouwen, brouwen, theater, vertellingen, poëzie, of iets daar tussenin? Geef je op via de site: https://podiumoosterwold.nl/

 

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!