Podium Oosterwold Artiest: Linnet & Shai

Podium Oosterwold is een creatief en cultureel festival in Almere Oosterwold. Het laat zien wie en wat er leeft in deze bijzondere wijk van Almere en het biedt een podium voor de verscheidenheid aan talent dat hier groeit en bloeit! Het is zowel een stadsfestival, een cultureel evenement, een feest voor de meerwaardezoeker en een groot volksfeest!

Elke week zetten we alvast een artiest in de spotlights. Deze week:

Linnet & Shai

Een zomerse dag met muziek en zang.

Als duo delen Shai en Linnet eigen en bestaande nummers. Hierin komen verschillende muzikale invloeden samen. Van wereld muziek tot Nederlandse kleinkunst. Een lach en een traan, op unieke wijze weet Linnet met het publiek te verbinden en ontstaat er een interactieve setting waarbij ieder op zijn eigen manier kan worden meegenomen.

Linnet is professioneel zangeres en theater maker. Zij heeft het in veel van haar liederen over de binnenkant van het leven. Ze zijn ook poëtisch en verfrissend in diepgang. In haar magische stem klinkt een glimlach door die harten opent, verbindt en emoties de ruimte schenkt om te stromen. In haar cirkels zoekt ze graag de samenwerking op met andere muzikanten om telkens weer een unieke setting te creëeren die past in de energie van het moment.
Zij werkte eerder samen met Herman van Veen, Sven Ratzke en diverse Nationale en Internationale muziektheaterproducties.

Shai is een professionele gitarist en intuïtieve muzikant uit Israël, die sinds enkele jaren in Nederland woont. De gitaar is altijd zijn metgezel geweest in dit leven en leidde hem steeds naar nieuwe werelden en ervaringen, variërend van muziektheater op cruiseschepen, tot muziektherapie in speciaal onderwijs, tot het muzikaal begeleiden van inheemse sjamanen.

Zijn muziek helpt hem om zichzelf uit te drukken en waardevolle verbindingen te leggen. Het is zijn passie om anderen te ondersteunen en te begeleiden in hun reis naar meer zelfexpressie, creativiteit en plezier.

Wil je ook meedoen met Podium Oosterwold?
Woon je in Oosterwold en heb je een talent op het gebied van dans, comedy, muziek, sport, spel, koken, knutselen, schilderen, bouwen, brouwen, theater, vertellingen, poëzie, of iets daar tussenin? Geef je op via de site: https://podiumoosterwold.nl/

 

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!