Podium Oosterwold Artiest: Tjitske Storm

Podium Oosterwold is een creatief en cultureel festival in Almere Oosterwold. Het laat zien wie en wat er leeft in deze bijzondere wijk van Almere en het biedt een podium voor de verscheidenheid aan talent dat hier groeit en bloeit! Het is zowel een stadsfestival, een cultureel evenement, een feest voor de meerwaardezoeker en een groot volksfeest!

Elke week zetten we alvast een artiest in de spotlights. Deze week:

Tjitske Storm

Tjitske vertaalt de rijkdom van de natuur naar expressieve geweven en getufte wandkleden. Ze toont voor Podium Oosterwold een aantal van haar werken rondom de vier seizoenen en het natuurlijke fenomeen symbiose. Met haar creaties wil ze zowel de eenheid als de diversiteit van het leven tonen, resulterend in kleurrijke textiele uitspattingen die elk een poëtisch verhaal met zich meebrengen – zowel conceptueel als visueel.
Extreme tegenstellingen voeren hierin de boventoon; afgemeten geometrie en organische vormen, gedetailleerd fotografisch materiaal en de eenvoud van abstractie worden op eigenzinnige wijze gecombineerd tot één universeel geheel.

Wil je ook meedoen met Podium Oosterwold?
Woon je in Oosterwold en heb je een talent op het gebied van dans, comedy, muziek, sport, spel, koken, knutselen, schilderen, bouwen, brouwen, theater, vertellingen, poëzie, of iets daar tussenin? Geef je op via de site: https://podiumoosterwold.nl/

 

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!