CO-tiny-HOUSING, nieuw initiatief in Oosterwold

CO-tiny-HOUSING is een vervolg op de Tiny House Farm (THF), dit initiatief zit compleet vol. De belangstelling voor kleiner, slimmer en voordeliger wonen op een ruim grondstuk in Oosterwold blijkt groot te zijn. Daarom CO-tiny-HOUSING, een nieuw initiatief van Wonen in Oosterwold BV (WIO).

Het initiatief gaat uit van een Superdatsja, een energiezuinige en efficiënte woning met een bruto vloeroppervlak van 32, 48, 64 of 80 m2. Optioneel zijn één of meerdere buitenterrassen van 8 m2 mogelijk. Superdatsja gaat van een flexibel modulesysteem uit en biedt veel vrijheid in indeling. Het sanitaire deel van de woning en de aansluitingen op elektriciteit en water liggen vast. Superdatsja heeft een plat dak, er wordt keuze uit meerdere gevelbekledingen geboden, en de bouwtijd is snel. Superdatsja wordt overal in Nederland geleverd.

Deelnemers geven initiatief zelf vorm

Bewust is bij CO-tiny-HOUSING de keuze gemaakt voor een vast woonconcept met veel flexibiliteit om het initiatief in één keer – en niet met verschoven grondopleveringen – aan te leggen. Dit biedt gemak en voordelen. Het collectief aan deelnemers koopt gezamenlijk het grondstuk dat notarieel naar individuele kavels wordt gesplitst. Afhankelijk van de grootte van de woning wordt van minimale kavelmaten uitgegaan, groter is mogelijk. De deelnemers bepalen gezamenlijk de (beschikbare) locatie voor CO-tiny-HOUSING in Oosterwold en zijn nauw betrokken bij de totstandkoming van dit collectieve initiatief.

Aanmelden presentaties

In januari start WIO met een aantal presentaties in debouwbieb aan de Auguste Comteweg 15 in Almere-Hout (Oosterwold). Inschrijven op het initiatief is dan mogelijk. Voor persoonlijke financiële haalbaarheidschecks werkt WIO samen met de Rabobank, vanzelfsprekend zijn deelnemers vrij in de keuze voor financieel advies.

Aanmelden voor een van de presentaties: info@woneninoosterwold.nl

vier basismodules

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!