Ondernemer stelt zich voor: Azita Javadi – Lactatiekundige Zorg

  1. Wat is je onderneming?

Mijn onderneming is gespecialiseerd in lactatiekunde, waarbij ik moeders en gezinnen ondersteun bij het bevorderen van een gezonde en succesvolle borstvoedingservaring. Als ervaren lactatiekundige begrijp ik de unieke uitdagingen en vreugden die gepaard gaan met borstvoeding. Mijn missie is om moeders te empoweren door deskundig advies, begeleiding en onderwijs te bieden, zodat ze hun borstvoedingsdoelen kunnen bereiken. Ik voorzie in persoonlijke consultaties en cursussen om ervoor te zorgen dat elke moeder het vertrouwen en de kennis heeft die ze nodig heeft voor een sterke start in hun borstvoedingsreis. De gezondheid en het welzijn van jouw baby staan centraal in mijn werk, en ik streef ernaar om de band tussen moeder en kind te versterken door middel van borstvoeding.

2. Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?

Het ondernemen als lactatiekundige in Oosterwold biedt kansen om gezinnen te ondersteunen in een natuurlijke en groene omgeving.

3. Wat maakt jouw onderneming uniek?

Wat mijn onderneming als lactatiekundige uniek maakt, is mijn dubbele expertise als lactatiekundige en verloskundige. Deze combinatie stelt mij in staat om moeders niet alleen tijdens de borstvoedingsfase te ondersteunen, maar ook gedurende de hele zwangerschap en bevalling. Dit stelt mij in staat om een alomvattende benadering te bieden voor de gezondheid en het welzijn van zowel moeders als baby’s, wat mijn diensten extra waardevol maakt.

4. Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je naar tevredenheid klant?

Omdat ik nog niet zo lang in Oosterwold woon en momenteel erg druk ben, heb ik nog niet de gelegenheid gehad om andere ondernemers in de buurt te leren kennen. Het staat echter zeker op mijn lijst om meer contact te leggen met andere ondernemers in Oosterwold.

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!