Ondernemer stelt zich voor: Marzièh Reyhani – Klankatelier

Wat is je onderneming?

Klankatelier, praktijk voor klankontwikkeling en coaching volgens de lichtenberger® methode.

Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen?

Het is een fijne plek om mijn werk te doen! Het voelt alsof de Lichtenberger Methode aansluit bij de manier van werken en zijn van de Oosterwolders die bij mij komen. Ondertussen zou ik nog veel meer Oosterwolders willen helpen met deze unieke en mooie methode!

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Vanuit Klankatelier werk ik volgens de Lichtenberger Methode. Er is in Nederland maar een beperkt aantal Lichtenberger pedagogen te vinden en ieder werkt op zijn eigen manier. Ik bied naast echte zangles volgens deze Methode ook een speciaal mentor programma “ZIELSGELUK” aan en coachingsessies, waarbij het zingen metaforisch werkt voor nagenoeg alles dat we in ons dagelijks leven tegenkomen.

Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf naar grote tevredenheid klant en waarom?

  • Om dicht bij huis beginnen, onze buren Bakkerij de Tureluur waar je proeft dat brood gemaakt wordt met aandacht voor puurheid en smaak.
  • Voor kadootjes kom ik graag bij Jill van de Ambachtelijke Korf. Zij maakt nagenoeg alles zelf, dus kadootjes zijn uniek. Ook werkt ze met natuurlijke materialen en speciaal te noemen zien bijv haar theepotjes er bijzonder mooi uit!
  • Bij de Odin zit ik geregeld te werken in het Foodcafe, doe ik er graag mijn boodschappen en bij de Stadsboer halen wij af en toe vlees van de koeien naast ons in de wei.
  • Mijn zoon gaat met plezier naar Aikido bij Aarjan van Yogacentrum Meijerink
  • Soms haal ik honing bij Kirsten de Wit of Sigrid Binnendijk
  • Bij de VOKO ben ik een zeer tevreden lid
  • Onlangs huurde ik Live To Be om daar een groep te kunnen ontvangen voor een Workshop en dat ik me erg goed bevallen. De sfeer van de ruimte is stil en sereen, licht en ruimtelijk. Volgende keer weer daar!
  • Er zijn vast nog een boel die ik vergeet!

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!