Ondernemer stelt zich voor: Roxanna van Erp – Studio SdB37

Wat is je onderneming?
Studio SdB37 is een Yoga en Tai Chi studio aan huis. Het is een kleinschalige studio, met maximaal 6 deelnemers in een yogaklas en 3 bij Tai Chi. Veel ruimte dus voor persoonlijke aandacht! We geven de volgende lessen: Kundalini Yoga, Hatha Flow, Vinyasa Yoga en Tai Chi. Dit doen we met een groepje bevlogen docenten, allemaal geroot in de Oosterwoldse klei! Met de studio wil ik mijn bijdrage leveren aan onze mooie gemeenschap!
Hoe is het om in Oosterwold te ondernemen? 
Net als met de klei. Niet altijd gemakkelijk, maar je leert er steeds beter mee omgaan. Vooral in het begin was het even zoeken. We merkten dat mensen vaak druk waren met bouwen of verbouwen in de tuin en zorgen dat er brood op de plank kwam. Jezelf even de aandacht geven, die je zo hard nodig hebt, schoot er dan wel eens bij in. Daarnaast merk je ook, dat het even tijd kost voordat mensen de weg naar jouw plek gevonden hebben. Gelukkig weten tegenwoordig steeds meer Oosterwoldernaren (hoe heten wij eigenlijk?) de studio te vinden. Ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te verwelkomen in een van onze lessen!
Wat maakt jouw onderneming uniek? 
De kleinschaligheid, het persoonlijke contact, de aandacht. Het is een plek waar je je even helemaal mag laten onderdompelen in aandacht voor jezelf. Waarbij ik mijn best gedaan heb (en doe) om een plek te creëren waar mensen zich welkom voelen.
Zelf geef ik er Tai Chi les. Dat is ook het startpunt geweest. Een plek creëren, waar ik mijn ruime ervaring met Tai Chi kan delen. Daarnaast voelde het goed de fijne ruimte te delen met andere docenten en zo een gevarieerd aanbod te bieden voor de Oosterwoldse gemeenschap.
Bij welke andere ondernemers in Oosterwold ben je zelf klant? 
Steeds meer! Ik merk dat ik heel blij word van het supporten van onze lokale gemeenschap. Een kleine greep: ik ben een groot fan van de heerlijke Ayurvedische maaltijden van Dahlia’s Kitchen, Falafel&Zo en Atelier Feddan is helemaal Meesterlijk! We halen broden bij bakkerij de Tureluur en ook de Odin bezoeken we regelmatig. En de kinderen trakteren zichzelf af en toe (regelmatig) op een ijsje van snackbar de Old In! (ons leven bestaat uit eten) Laatst hebben we voor het eerst een knipbeurt gekregen van Mai. De ultieme Oosterwold experience! Met onze oudste zoon zijn we verbonden aan de Oosterwold Sofiaschool.
Geweldig dat deze website er nu is, zodat je in één overzicht ziet wat Oosterwold allemaal te bieden heeft!

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!