Onderneming stelt zich voor: Zorgbakkerij Almere

Zorgbakkerij Almere

Zorgbakkerij Almere is het initiatief van Mettin Bildirici, tevens eigenaar van Banketbakkerij Schep in het centrum van Almere. Mettin woont met zijn twee zoons naast de Zorgbakkerij, zijn oudste zoon heeft een verstandelijke beperking en autisme. Bij de Zorgbakkerij geven we mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme de kans om in het banketbakkersvak te werken onder professionele begeleiding van bakkers en begeleiders. In onze winkel in Oosterwold verkopen we ook gebak en brood, de meeste producten gaan naar Banketbakkerij Schep. Vanaf maart maken en verkopen we weer schepijs!

Naast de bakkerij hebben we de Variagroep, een belevingsgerichte dagbesteding waarbij het beleven van plezier en het opdoen van ervaringen centraal staan. Dit jaar gaan we de tuin aanpakken, wij willen in de bakkerij gaan werken met fruit uit onze eigen tuin en voedselbos. In het voorjaar gaan we starten met een tuingroep.

Wij werken al samen met vrijwilligers en dit is voor de deelnemers een heel fijne aanvulling op de begeleiding. Lijkt het je ook leuk om bij ons vrijwilligerswerk te komen doen, of als deelnemer in onze dagbesteding te komen werken? In de bakkerij, de Variagroep of de tuin? Laat het ons weten! info@zorgbakkerijalmere.nl

Deel dit bericht:

Bedankt voor je inschrijving!